Rohkema info nägemiseks:

SK SAKALA BIATHLON MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 225; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SK SAKALA BIATHLON kohta arvamuslugu!"

SK SAKALA BIATHLON MTÜ hetkeolukord

Juba 225 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing SK Sakala Biathlon loodi 07.07.2011 avalikes huvides tegutsevaks organisatsiooniks

Ühingu eesmärgiks on laske-ja murdmaasuusatamise ning tervisespordi arendamine, propageerimine ja aastaringseteks harrastamiseks võimaluste loomine nii rahvaspordi kui tippspordi tasemel, samuti klubi liikmete eneseteostuse võimaldamine. Korraldatakse nii täiskasvanute kui ka noorte tervistav-sportlikke üritusi. Sk Sakala Biathlon on Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni liikmesklubi alates 2011 aastast 2022 aastal toimusid laskesuusatamise treeningud õpilastele. Alates septembrist tegutseb kaks treeninggruppi. Treeningud toimuvad kaks korda nädalas. Suvel toimusid treeninglaagrid Holstre Polli Vabaajakeskuses ja Pannjärve Tervisespordikeskuses.

Osaleme Even Tudebergi auhindadele toimuvatel õhkrelva seeriavõistlustel. Toimus Põhja-Sakala valla rullsuusa ja rulluisu seeriavõistlus.

Samuti osaleme oma valla ja maakonna spordiüritustel. Teeme tihedat koostööd teiste spordiklubidega.

Meie klubi sportlane Jüri Uha esindab eestit IBU karikasarjas.

2022 aastal soetasime klubile laste treeninguteks ja võistlusteks Leader projekti raames õhkrelvad. Meie ettevõtmisi on toetanud ka

Kultuurkapital ja Põhja-Sakala vald. Järgmisel aastal oleks vaja soetada spetsiaalsed laskesuusatamise relvad, millega saavad vanemad õpilased hakata osalema ka laskesuusatamise võistlustel 2023 aastal jätkame laste treeninggruppidega, juulis ja augustis on plaanis laagrid.

SK SAKALA BIATHLON MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.