Rohkema info nägemiseks:

SAAREMAA PUHKUS JA SPORT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 144; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAAREMAA PUHKUS JA kohta arvamuslugu!"

SAAREMAA PUHKUS JA SPORT MTÜ hetkeolukord

Juba 144 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Saaremaa Puhkus ja Sport on asutatud 2021. aastal ja alustas 2016. aastal liikmetele ja piirkondlikku puhkuse ja spordielu edendamist.

Ühing jõuab eesmärgini läbi vabatahtlikku tegevuse, ehk juhatuse liikme panuste, sest esmalt on prioriteetne luua väärtusi, et täituks ühingu visioon.

Ühingu visioon on luua regionaalselt keerulisemasse piirkonda nagu seda on Saaremaa ja täpsemalt Muhumaale vastav taristu, mis looks selle valmimisel uusi töökohti ja annaks põhjuse Eesti ääreala külastamiseks ja kohalike teenuste laiemalt tarbimiseks.

Taristu rajamiseks oleme ühinguna vahendid planeeritud eelkõige läbi projektivõimaluste puhkuse ja sporditartistu rajamiseks, mille tulemina on mõeldud piirkonda tuua juurde välisturiste ja spordilaagreid.

Selleks oleme otsimas võimalusi projektides vajalike omaosaluse katteks vahendeid. Seega 2017. aastas kuni tänaseni alustasime eesmärkide täitmiseks tegevust.

Alates aastal 2020 ja 2021 seoses üle-maailmse covidiga oli Eestis avanenud kriisi toetused, millele ka projekte kirjutasime. Käesoleval 2022. ja 2023. aastal on ühingu eesmärk oodata ja jälgida, kas struktuurfondides on vastavaid EL rahastuse projekte, mis meie ühingu eesmärki ja tegevust toetavad. Samuti on meie ühingul mõned koostööpartnerid kellele ühing eemärgistatud kootöötegevust pakub.

SAAREMAA PUHKUS JA SPORT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.