Rohkema info nägemiseks:

TARTU LUTERLIK PEETRI KOOL MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 992; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU LUTERLIK PEETRI kohta arvamuslugu!"

TARTU LUTERLIK PEETRI KOOL MTÜ hetkeolukord

Juba 992 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

Kooli pidaja MTÜ Tartu Luterlik Peetri Kool 2022. aastal 2022. aastal tegutses MTÜ Tartu Luterlik Peetri Kool kümnendat aastat (MTÜ TLPK) kooli pidajana eraüldhariduskoolile (lastead-põhikoolile) Tartu Luterlik Peetri Kool ja erahuvikoolile Tartu Peetri Huvikool.

TLPK tegutseb lasteaed-põhikoolina kahes omavalitsuses (Tartu linnas ja Põlva vallas), meie õpilasi on 34 omavalitsusest (peamiselt koduõppel) ja 1 välisriigist. TLPK´l on kokku kuus õppehoonet (Tartus: Küütri 1,

Roosi 1, Punga 2, Kroonuaia 66a, Pikk 10; Põlva: Kesk 11).

Seisuga 31.12 oli TLPK lasteaed-põhikoolis Tartus ja Põlvas kokku 105 töötajat. Peetri Kooli (põhikool

Tartus) 1.-9. klassis õppis 151 õpilast; Jakobi Kooli (põhikool Põlvas) 1.-5. klassis 60 õpilast; koduõppe õppesuuna 1.-9. klassis 138 õpilast; lasteaia Tartu 5 rühmas on 91 ja Põlva 1 rühmas on 17 õpilast. 1.

septembril 2022 alustas Tartus avaras ja valgusküllases hoones aadressil Pikk tn 10 tegevust Karolini Kool – toimetuleku- ja hooldusõppe kogupäevakool erivajadustega lastele. Karolini koolis õpib 2022/2023 õppeaastal 8 õpilast. TLPK lasteaed-põhikoolis oli aasta lõpul kokku 465 õpilast. Lisaks on nii Tartus kui

Põlvas avatud eelkoolirühmad. 2018. aastast tegutseb koolis Tartu Peetri Huvikool.

2022. aastasse jäid suuremahulisemaid investeeringuid nõudnud remonditööd Põlvas õppehoones ja mänguväljakul ning Tartu Pikk 10 õppehoones. Põlva koolimajas (Kesk 11) rajati juurde 2 klassiruum ning remonditi 1 klassiruum ja garderoob. Pikk 10 viidi läbi suuremahulised ehitustööd. Tartu põhikooli õppetöö kavandamisel ja läbiviimisel arvestatakse jätkuvalt kooli vahetu keskkonna (Tartu kesklinn) poolt pakutavate mitmekesiste võimalustega. TLPK jätkab avalike spordirajatiste/-hoonete vajaduspõhist kasutamist ainetundide läbiviimiseks: eelkõige pallimängudeks, kergejõustikuks, ujumiseks, suusatamiseks, uisutamiseks.

Tartu põhikoolil on olemas tähtajatud tegevusload kõigis kolmes kooliastmes. Põlvas on I ja II kooliastmel olemas tähtajaline tegevusluba (tähtajaga 31.08.2025). Hilissügisel 2022 toimus korraline riiklik haridusjärelevalve Põlva III kooliastmes.

Alates 2020. aastast Tartu põhikoolis õppemaks 22%, Karolini Koolis 25% ja Põlvas 12% töötasu miinimummäärast (2022. aastal 654 eurot). Lähtuvalt pere majanduslikust olukorrast tingitud taotlusest vähendab kool õppemaksu või ajatab selle tasumist.

MTÜ TLPK liikmeskonda kuulub 19 inimest. Ühingu juhatus valitakse kolmeks aastaks ja sinna kuulub kolm kuni viis liiget. Juhatuse liikmetele juhatuse liikmetasu ei maksta.

TARTU LUTERLIK PEETRI KOOL MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.