Rohkema info nägemiseks:

HC EVEREST MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 889; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta HC EVEREST MTÜ kohta arvamuslugu!"

HC EVEREST MTÜ hetkeolukord

Juba 889 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Jäähokiklubi HC Everest asutati 2011. aastal ning järgmise 10 aasta jooksul klubi on saanud Eesti üheks kõige edukamaks ja kaasaegsemaks spordiklubiks. Selle lühikese aja jooksul on HC Everest saanud mitu korda erinevates vanuserühmades Eesti meistriks.

2023 aastal sai hokiklubi Everest Eesti meistrivõistlustel naiste seas esimese koha ja meeste seas neljanda koha.

Naiste meeskond tunnistati parimaks Kohtla-Järve linnas. Seoses eduka naiste meeskonna einemisega, suurenes tunduvalt tüdrukute kogus klubis. Aruandlusperioodi ajal jätkas meie klubi projekti, milles lapsed võisid tegeleda mitte ainult hokiga, vaid ka jalgpalliga ning võtsid isegi osa Eesti meistrivõistlustel jalgpallis. See andis neile võimaluse proovida oma jõudu ka teises spordialas ning areneda mitmekülgsemalt.

Peale jäästaadioni renoveerimist muutusid treeningu tingimused märgatavalt. Klubi võis kasutada jäävälja ööpäevaringselt ning saavutada tulemusi kõigis vanusegruppides. Meeste põhimeeskond võttis osa avatud Eesti

Meistrivõistlustel, milles võtsid peale Eesti meeskondade osa ka kaks Läti meeskonda. Kasvas ka vaatajaskonna kogus mängudel. Keskmine vaatajate kogus oli 300-600 inimest.

2023 aastal oli klubis seitse treenerit. Üks kuuenda kategooria (EKR 6) treener, üks viienda kategooria (EKR 5) treener, üks kolmanda kategooria (EKR 3) ja neli treeneri abilist, kes läbivad treeneri kategooria saamise õpet.

treener

Klubis oli registreeritud 93 inimest, kellest lapsi oli 75% vanuses 5 kuni 19 aastat. Meeste kogus klubis oli 74% ja naise oma vastavalt 26%.

Meie klubi liikmed olid vabariigi juunioride, noorte ja täskasvanute koondiste kooseisudes.

HC EVEREST MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.