Rohkema info nägemiseks:

HIIUMAA JALGPALL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 321; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HIIUMAA JALGPALL MTÜ kohta arvamuslugu!"

HIIUMAA JALGPALL MTÜ hetkeolukord

Juba 321 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal osales meie klubi osales Eesti Jalgpalli Liidu üldkoosolekul.

Jalgpallitreeningud toimuvad jätkuvalt koostöös Hiiumaa spordikooliga nii Hiiumaa spordikeskuses, uuel kunstmuruväljakul, Mängude Maja kõrval asuval kunstmuruväljakul kui ka murukattega Kärdla staadionil.

Jätkuvalt on meie kodulehe aadress: www.hiiumaajalgpall.ee

Meie treeneritest on 5. kategooria kolmel treeneril: Mario Degtjov, Georg Linkov ja Tanel Klee ning 3. kategooria kahel treeneril – Holger Sepma ja Jaanus

Sõmeril.

Viisime läbi Hiiumaa meistrivõistlused jalgpallis Kärdla staadionil.

Esindusmeeskond FC Hiiumaa oli Eesti meistrivõistlustel väljas II liigas, treener Mario Degtjovi juhendamisel lõpetati hooaeg edukalt, jäädi püsima II liigasse.

Oleme esiliiga B-s palliva Läänemaa JK duubelvõistkond, mis tähendab, et meie noored saavad end proovile panna ka esiliiga B taseme mängudel. Noortega oleme väljas eliitliigades U17 ja U19 ning U15 koostöös Läänemaa JK-ga. Eraldi FC Hiiumaa U13 on väljas treener Georg Linkovi juhendamisel.

Meedikutest andsid hooajal oma suure panuse: Monika Ild ja Kristiine Elštein-Naukas ja fotograaf Mihkel Naukas.

Hooaja lõpul toimus hooaega kokkuvõttev üritus, kus tunnustasime hooaja parimaid ning hooaega panustajaid.

MTÜ-l on 2 juhatuse liiget- Argo Vasar ja Kaupo Valting.

Juhatuse liikmetele 2022. a töötasu ei makstud.

HIIUMAA JALGPALL MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.