Rohkema info nägemiseks:

RAVILA KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 387; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RAVILA KÜLASELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

RAVILA KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 387 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Ravila Külaselts on 2012.aastal asutatud mittetulundusühing. Külaselts on kohalikku elu edendav ühendus, mille eesmärgiks on elanike koostööalane, sotsiaalne ja kultuuriline arendamine, piirkonna elanike huvide kaitsmine ning esindamine. Selts tegutseb vabatahtlikkuse alusel.

Seisuga 31.12.2023 kuulus külaseltsi 25 liiget. Juhatus on 5-liikmeline: Kai Tammik, Liina Lumera, Kelly Talimaa-Hanikat, Luule

Priisalu ja Diana Mihkelsoo.

Toimus üks külaseltsi üldkoosolek ja viis juhatuse koosolekut. Jooksvat infot külaseltsi liikmetele jagati otsese suhtluse, sotsiaalmeediakanalite (Fb avalikud grupid Ravila Külaselts ja Kodukoht Ravila) kaudu, meili ja telefoni teel.

2023. aastal korraldas või osales külaselts järgmistel üritustel.

1) 18.02. Osalemine Kose valla külade talipäeval Ardus 2) 06.02. Teeme ära talgupäev Ravilas 3) 01.04. Ravila külaseltsi tantsuansambli Kaitrall esinemine ansambli Üllatus juubelikontserdil Ardus 4) 21.05. Ravila jalgtee kirbukas 5) 04-06. Ravila 9.pärimuspäev 6) 21.08. Heakorratalgud. Teadetetahvli värskendamine 7) 17.09. Sügisene Ravila jalgtee kirbukas 8) sept 2024 Osalemine maailmakoristuspäeval - jõeäärse ja külapatsi korrastamine (4 päeva) 9) nov-dets Isetehtud kuuse valmistamine, osalemine Kose valla isetetud jõulupuude konkursil

Ravila Külaselts valiti võrkpalliplatsi korrastamise eest Harjumaa tervisetegu 2023 nominendiks.

RAVILA KÜLASELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.