Rohkema info nägemiseks:

TALLINNA JAZZIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 561; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINNA JAZZIKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

TALLINNA JAZZIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 561 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Tallinna Jazziklubi asutati 30. jaanuaril 2014. aastal.

MTÜ-l on kolm asutajaliiget, kes on ühtlasi ka MTÜ Tallinna Jazziklubi juhatuse liikmed.

MTÜ peamisteks eesmärkideks on jazzmuusikaelu edendamine Eestis, jazziklubi asutamine ja selle hoidmine järjepidevas tegevuses, muusikutele platvormi ja keskkonna loomine eneseteostuseks ja koostööks nii kodu- kui välismaiste muusikutega, Eesti jazzmuusika jäädvustamine, välisriikide jazzmuusikutega suhtluse ja praktilise läbikäimise elavdamine, jazziklubis käimise kultuuri tutvustamine laiemale üldsusele.

2023.a jätkas jazziklubi Philly Joe's tegevust aadressil Tallinn, Vabaduse väljak 10.

2023.a korraldati jazziklubis Philly Joe's 150 kontserti. Lisaks hooaja põhiprogrammile viidi läbi suvehooaja programm ning teemaprogrammid, millest enim võib esile tuua jazzjämmid.

MTÜ Tallinna Jazziklubi on saanud oma 2023.a tegevusteks toetust Kultuuriministeeriumilt, Eesti Kultuurkapitalilt, Tallinna Kultuuri- ja

Spordiametilt ning eraisikutest annetajatelt.

Koostööpartneriteks on Eesti Jazzliit, festival Jazzkaar, muusikakõrgkoolid, muusikakoolid, muusikud Eestist, Soomest ning mujalt välismaailmast. Jazziklubi "Philly Joe's" on kujunenud eesti jazzmuusikute kohtumispaigaks ning oluliseks jazzilavaks.

MTÜ Tallinna Jazziklubi jätkab tegevust ja eesmärkide elluviimist.

Juhatuse liige

Reigo Ahven

TALLINNA JAZZIKLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.