Rohkema info nägemiseks:

SPORDIKLUBI TRAPS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 103; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SPORDIKLUBI TRAPS MTÜ kohta arvamuslugu!"

SPORDIKLUBI TRAPS MTÜ hetkeolukord

Juba 103 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Spordklubi Traps (edaspidi klubi) on asutatud eesmärgiga pakkuda Põlvamaa inimestele, eelkõige lastele ja noortele, sportimisvõimalust ning võimalust tegeleda batuudihüppamise ehk trampoliinvõimlemisega. Spordiklubi eesmärk on tutvustada lastele, noortele atraktiivset spordiala. Trampoliinvõimlemine on maailmas levinud spordiala, mis on ka alates 2000. aastast olümpiamängude kavas. Trampoliinvõimlemine on seotud koreograafia ja rühmvõimlemisega, samas nõuab jõudu ja vastupidavust. Trampoliinvõimlemine ehk batuudihüpped on võimlemise ala, mis seisneb akrobaatikas batuudil hüppamise ajal. Võistlusbatuut ehk trampoliin on neljakandiline, mõõtmetega 4x4m ja võrk on punutud erineva laiusega paeltest (4-6mm). Võimlejate turvalisuse tõstmiseks paigaldatakse trampoliini otstele spetsiaalsetele platvormidele turvamatid.

Ruum, kus trampoliinvõimlemisega tegeletakse peab olema vähemalt 7m kõrgune, tugevamatel hüpajatel isegi kuni 10 m. Batuudihüpetes viiakse võistlusi läbi järgmistes võistluskategooriates: üksikvõistlejad (mehed/naised) ja sünkroonvõistlus (meespaar/naispaar).

Treeningud toimuvad Põlva kooli saalis. Võistlusbatuudil hüppamine toimub ühe kaupa ning ühes 1,5 tundi kestvas treeningtunnis sai kuni detsembrini 2017 osaleda kuni 6 last, kuna klubil oli üks kasutatult soetatud võistlusbatuut. 2017. rahuldati klubi taotlus LEADER meetme raames soetada klubile nõuetele vastav võistlusbatuut koos turvamattidega otstesse ja äärtele ning lennuaja mõõtmise seade, soetamist toetati 85% ulatuses. Oktoobris võttis klubi Swedbangast lühiajalist laenu summas 12 400 eurot intressiga 10% aastas (tähtajaga 31.01.2018), et osta

Saksamaalt võistlusbatuut Eurotramp Ultimate. Batuudi ja mattide soetamise omaosaluse maksmist toetasid üksikud lapsevanemad summas 3075 eurot. Jaanuaris 2018 laekus meetme raames eraldatud toetus ning laen sai tähtaegselt tasutud. Projektiga paranesid oluliselt klubis treenivate laste treeningtingimused. Ka sai suurendada treeningrühmas treenivate laste arvu.

Klubi osales erinevatel võistlustel lastega, koju on toodud ka erinevaid medaleid. MTÜ Spordiklubi Traps jätkab treeningutega ka edaspidi. 2018.

aastal soetati lisaks võimlemismatte ning akrobaatikarada, et veel mitmekesistada laste treenimisvõimalusi.

2019. rahuldati klubi taotlus LEADER meetme raames soetada klubile nõuetele vastav võistlustopelt-trampet koos maandumisalaga ning vana võistlusbatuudile uus võrk, soetamist toetati 85% ulatuses. Septembris võttis klubi lühiajalist laenu summas 10 500 eurot intressiga 6% aastas (tähtajaga 31.05.2020), et osta varustus. 2019. aasta lõpus tasuti laenu summas 8500 ja 2020. aastal summas 2000 eurot. Klubi sai projekti tulemusel alustada treeninguid uuel trampoliinvõimlemise alal: topelt-trampetihüpetes. 2020. aastal vahetas klubi välja turvaliseks treeninguks vajalikud allalükkamismatid ning soetas topelt-trampetihüpeteks vajaliku jooksurada (24m). Covid-19 viiruse leviku tõttu oli 2021. aasta kevadel treening- ja võistlustingimused häiritud, kuid siiski sai korraldatud 2021. aastal klubi poolt kaks võisltust, mis lükkusid sügisesse ning toimusid korraga.

2022. aastal rahuldati klubi taotlus LEADER meetme raames soetada klubile teine nõuetele vastav võistlusbatuut ning uute elementide õppimiseks vajalik Airbag, soetamist toetati 85% ulatuses. Projekti elluviimiseks võeti lühiajalist laenu ning ka väike laen asutajatelt. 2022. aastal osales klubi lastega Portugali treeninglaagris, käidi kahel välisvõistlusel ning üks klubi sportlane osales ka Noorte MM-l Bulgaarias. Klubi korraldas neljandat korda ka Trapsi turniiri trampoliinvõimlemises.

SPORDIKLUBI TRAPS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.