Rohkema info nägemiseks:

LASTE ARENGU- JA TUGIKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 331; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LASTE ARENGU- JA kohta arvamuslugu!"

LASTE ARENGU- JA TUGIKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 331 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Laste arengu- ja tugikeskus MTÜ

Tegevusaruanne 2023

Ühingu eesmärgiks on aidata kaasa laste arengu ning vaimse tervise edendamisele. Sihtrühmaks on alaealised lapsed ja nende pered, haridusasutuste töötajad ja teised lastega töötavad isikud. Oma eesmärkide saavutamiseks viib ühing ellu järgmisi tegevusi: 1) osutab teenuseid, mille eesmärgiks on laste arengu ning vaimse tervise edendamine; 2) korraldab koolitusi lapsevanematele, haridusasutuste töötajatele ja teistele lastega töötavatele isikutele; 3) arendab kontakte ja koostööd sama sihtgrupiga tegelevate asutuste ning organisatsioonidega oma tegevuskvaliteedi tõstmiseks ja oma liikmete väljaõppeks.

2023. aastal tegeleti jätkuvalt vaid laste arengut toetava teenuse pakkumise ja arendamisega. Tegutses ühingu hallatav erahuvikool Nutivõsu

Huvikool, mis pakub õppekavajärgset teadushuviharidust (robootika) eelkooliealistele lastele. 2023/24 õppeaastal alustas Nutivõsu Huvikooli nimekirjas Eesti Hariduse Infosüsteemi järgi 121 last, mis oli 44% vähem kui aasta varem.

Personal

Laste arengu- ja tugikeskus MTÜ-l oli 2023 majandusaastal viis töötajat, ühingu juhatajale töötasu ei makstud.

Projektid ja aasta eesmärkide täitumine 2023 aastal ei saanud Laste arengu- ja tugikeskuse ühtegi projektitoetust. Ühingu 2023 majandusaasta eesmärk oli huvihariduse pakkumise jätkamine, laiendamine ja õppevahendite uuendamine. Plaanis oli otsida lisaks olemasolevatele renditavatele ruumidele juurde sobivat pinda teenuse laiendamise eesmärgil. Ruumid küll leiti ja broneeriti, kuid see eesmärk ei saanud siiski täidetud kuna alates sügisest 2023 vähenes koostööpartnerite arv ootamatult olulisel määral. Õppevahendid said aasta jooksul aga olulisel määral uuendatud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Ühingu 2024 majandusaasta eesmärk on huvihariduse pakkumise jätkamine ja uute koostööpartnerite leidmine.

LASTE ARENGU- JA TUGIKESKUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.