Rohkema info nägemiseks:

NARVA TRANS JALGPALLIKOOL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 369; jälgijaid - 124. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NARVA TRANS JALGPALLIKOOL kohta arvamuslugu!"

NARVA TRANS JALGPALLIKOOL MTÜ hetkeolukord

Juba 369 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 124 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Jalgpallikool Narva Trans põhitegevus on sporditegevus.

Spordikooli tegevuse eesmärgid on pakkuda lastele ja noortele võimalusi süvendatud spordiõppeks ja isiksuse arenguks; võimaldada lastele ja noortele saavutada kõrgeid sportlikke tulemusi nii üleriigilises kui rahvusvahelises konkurentsis; arendada lastes ja noortes soovi tegutseda spordivõistluste ja –ürituste organisaatoritena ja spordikohtunikena; kasvatada tulevasi sporditreenereid.

Eesmärkide saavutamiseks Spordikool: organiseerib õppekava alusel teoreetilist ja praktilist spordiõpet; võimaldab andekatel noortel läbi kaasaegse treening- ja võistlustegevuse saavutada maksimaalseid sportlikke tulemusi; korraldab treeninglaagreid, spordivõistlusi ning loob tingimusi osalemiseks üle-eestilises ja rahvusvahelises võistlussüsteemis; õpetab noortele teoreetilisi teadmisi sportimisest ja spordiliikumisest ning annab edasi praktilisi kogemusi teiste juhendamiseks, võistluste läbiviimiseks ning spordikohtunikuna tegutsemiseks.

MTÜ Jalgpallikool Narva Trans oma tegevuses toetatakse JK Narva Trans poolt. Narva Linnavalitsuse ja

Spordikoolituse -ja Teabe SA poolt. 2022 aastas kool sain toetus üldsummas 39490EUR. ja Eesti Jalgpalli Liidu poolt 46238EUR Koolis seitsme treeneri juhtimisel trenib 256 last. Koolis töötab noortetöö juht, kelle ülesandeks noortetöö arendamine ja treeneritöö korraldamine.

Aastal 2022 jääb klubi tegevuses tähtsale kohale noorte jalgpallurite füüsiline ja taktikaline arendamine ning samuti identiteedi kandmine läbi kogu organisatsiooni

NARVA TRANS JALGPALLIKOOL MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.