Rohkema info nägemiseks:

LAHEMAA LOODUSKOOL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 394; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LAHEMAA LOODUSKOOL MTÜ kohta arvamuslugu!"

LAHEMAA LOODUSKOOL MTÜ hetkeolukord

Juba 394 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2023

2023.aasta oli Lahemaa Looduskoolile taas tavapäraste tegevuste aasta – ei olnud suuri lõiminguprojekte, kuid piisavalt tegevusterohke.

On kujunenud välja traditsioonilised õppematkad: Looduskooli sünnipäev,Tere Kevad, Veljo Ranniku meenutustematk,osalemine koolinoorte igasügisesel Lahemaa looduse päeval, Metsajõulud, olime abiks Lahemaa giidide eksami korraldamisel. Lisandunud on ka Tere Sügis õppereis. Seoses 60-ndate metsajõuludega sai tehtud ka väike kroonika koos tegevuskohtadega.

Jätkuvalt on sujunud meeldiv koostöö Muinastaide Kojaga, kus on võimalik vaadelda 6000 aastat tagasi tehtud taieste koopiaid ja teha õpituba ning mõtterännakuid ajas.

Mitmed õppematkad viisid huvilisi avastama Harjumaa loodust ja kultuuripärandit.; Vääna-Jõesuu, Türisalu, Keila-Joa, Sõrve kaitseala, Pakri poolsaar, Joaveski, Nõmmeveski, Pärispea, Juminda poolsaar, Lahemaa rannakülad...

Lahemaa Looduskooli fännide õppereisid ja -matkad viisid Võru-, Rapla-, Järva-, Viljandi-, Pärnu-, Jõgeva-, Ida- ja Lääne-Virumaale, Vilsandi rahvusparki, Kihnu, Mohni ja Aegna saarele ning kevadistele allikatele…

Lisandusid ka õppereisid õpetajatele.

Koostatud sai Looduskooli kalender, kus iga kuu juures on eelmise aasta sama kuu tegevust kajastav foto. Kaante vahele said ka Võsul sündinud ja Loksal alghariduse saanud Albert Julius Borkvelli mälestuseks korraldatud geomeetria teemapäevade viie aasta kaunimad tööd.

Kuna tööd valmisid sirkli ja joonlaua abil paberile, siis enne kogumiku koostamist oli vaja need digitaliseerida.

Keskkonnahariduslike õuesõppepäevade osakaal võrreldes varsemaga vähenes, kuid jätkus meeldiv ning süsteemne koostöö Harkujärve

Põhikooli ja Oru Põhikooliga, Kadrioru Saksa Gümnaasiumiga, lisandusid Randvere Kool ja Arte Gümnaasium.

Jätkuvalt olid meie tegevusteks valdavalt eritellimusel matkad, õppepäevad, koolitused. Grupid olid väiksed ja tegevused toimusid õues - seega oli neid ka ajaliselt kergem planeerida ning vajadusel aega muuta. Vanuseliselt olid meie tegemistes taas esindatud kõik vanuserühmad alates lasteaiast lõpetades täiskasvanutega. Mitmed retked toimusid väikeste gruppidega uute kohtadekiikamise eesmärgil.

Aasta 2023 on kümnes tegevusaasta, mille tegevused jätkuvad Lahemaa Looduskoolile väljakujunenud suunal.

LAHEMAA LOODUSKOOL MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.