Rohkema info nägemiseks:

LASNAIDEE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 500; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LASNAIDEE MTÜ kohta arvamuslugu!"

LASNAIDEE MTÜ hetkeolukord

Juba 500 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2023

Tallinnas on palju aktiivseid naabruskondi, kuid elanikuaktiivsus pole veel paneellinnakutesse üle kandunud. MTÜ Lasnaidee läheneb seni pigem passiivsena tuntud Lasnamäele kogukonnaarenduse ja elukeskkonna parandamise kaudu, koondades neist teemadest huvitatud inimesed, vabaühendused, korteriühistud, ettevõtted ja teised osapooled ühte võrgustikku, mis keskenduks lasnamäelaste aktiveerimisele. Meie eesmärk on väärtustada Lasnamäed kui juba meeldivat elamiskeskkonda, millel on omad väärtused, mille poolest kohalikud seda hindavad ja armastavad.

2023.aastal jätkas MTÜ Lasnaidee juba traditsioonilisi projekte ja üritusi ning tegi ka palju uut.

2023.aastal MTÜ Lasnaidee viis taas läbi kogu Tallinna kogukonnaaedades aiateraapia (ehk aiategevuse) projekti. Osalesid Priisle, Laagna,

Pae, Mustamäe, Põhjala, Kadrioru, Kännukuke ja Väike-Õismäe aiad. Aednike ja teiste huviliste kohtumised toimusid igas aias keskmiselt kaks korda kuus ning neist võttis osa üle 450 inimese.

Esmakordselt viidi koolinoortele läbi koolitusprojekt startup’ide teemal. Nelja kuu jooksul osalesid Lasnamäe koolinoored start-up-mõtlemisele, ideede ja ettevõtlusele pühendatud projektitegevustes. Selles projektis osales ligikaudu 700 koolilast vanuses 11-15 aastat. Samuti olid meie koosolekutel 24 õpetajat, kes nägid uusi meetodeid noortega töötamiseks ning õppisid, kuidas edastada ebatavalist ja huvitavat infot ning kui palju infot 45 minuti sisse mahub. Lapsed on muutunud tähelepanelikumaks selle suhtes, kuidas ja kus nad oma vaba aega veedavad - sotsiaalvõrgustikes, õppimises, kasulikes asjades, tervises. Projekt on lõppenud, kuid suvel jätkavad meeskonnad tööd oma projektidega: Moxie (rõivabränd), Abyss Team (mobiilimäng), TABOO (rõivabränd), Mahtra Team (haridusasutuste plakatid). Toetajaks oli British Counsil Estonia.

Esimest korda tegime koostööd Kaitseministeeriumiga ja nende toel viisime läbi laagri. Projekti raames toimus militaar- ja seikluslaager “Maal ja merel” noortele. Kokku toimus 3 vahetust.

Tallinna Kodurahu programmi toel viisime läbi kultuuriprojekti vanematele tallinlastele. Projekti idee oli pakkuda eakatele Tallinna linna elanikule tutvustus Eesti kultuuriga ja Eesti keelega läbi käsitöö tegevuse, õpetada neid oma kätega ilusaid asju looma. Antud projekt oli kandideerinud

Integratsiooni Sihtasutuse ja Kultuuriministeeriumi konkursil nagu parim integratsiooni projekt 2023.a.

Samm sotsiaalse ettevõtluse suunas oli tehisnärvivõrkude teemalise koolituse läbiviimine kolleegidele mittetulundussektorist. Koolitusel osales 23 inimest erinevatest vabaühendustest.

Tallinna Keskkonna ja Kommunaalameti ning Raadiku Arendus OÜ toel toimus Raadiku asumi lastele linnalaager “Suvi purgis”. Lapsed õppisid tegema lihtsaid toidutagavarad talveks – moosi, ketšupit, kastmeid, hapukurki. Selle projekti tegi eriti väärtuslikuks see, et selle elluviimisel aitasid meid osalejad vanema põlvkonna kultuuriprojektist. Vanaemad õpetasid lastele süüa tegema.

Ülemiste kaubanduskeskuses paigaldati avalik raamaturiiul kirjanduse vahetamiseks, mis asub keskuse teisel korrusel rohelises puhkealas.

Raamatuid saab kohapeal lugeda, kaasa võtta ja tuua oma raamatuid vahetuseks.

Tallinna Sotsiaal-ja Tervishoiuameti toel toimusid täiskasvanutele suunatud lauamänguõhtud.

Koostöös Ungari Instituudiga toimus Ungari kultuurile, traditsioonidele ja kinole pühendatud ürituste sari.

LASNAIDEE MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.