Rohkema info nägemiseks:

KOMPETENTSIKESKUS KAAR MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 185; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KOMPETENTSIKESKUS KAAR MTÜ kohta arvamuslugu!"

KOMPETENTSIKESKUS KAAR MTÜ hetkeolukord

Juba 185 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Kompetentsikeskus KAAR loodi eesmärgiga arendada käitumispsühholoogia valdkonda. MTÜ korraldab terapeutilisi ja arendavaid loovtegevusi, sh muusikat ja psühholoogiat ühendavaid heategevuslikke üritusi nii täiskasvanutele kui lastele, samuti koolitusi ja seminare käitumispsühholoogia vallas. Ühing panustab uute meetodite maaletoomisele ja tutvustamisele käitumispsühholoogia valdkonnas, pakkudes huvitatud osapooltele ennetavaid, toetavaid ja arendavaid tegevusi.

Majandusaastal tegeles MTÜ käitumispsühholoogia valdkonna uurimise ja erinevate organisatsioonide töötajate koolitamisega antud valdkonnas ning muusikateraapia tegevuste arendamisega. MTÜ korraldas koolitusi ja seminare lastega tegelevatele spetsialistidele ning teistele käitumispsühholoogiaga kokku puutuvatele ametnikele ja isikutele.

Peamiselt on koostööpartneriteks Sotsiaalkindlustusamet, tervishoiuasutused, vallavalitsused ja nende allasutused (koolid ja lasteaiad), samuti teised mittetulundusühingud.

Ühingul on kaks liiget, juhatus on üheliikmeline.

2023. majandusaasta tulemiks kujunes arendustegevustega seotud kulude tulemusel kahjum 8289 eurot. Liikmemaksu MTÜ ei kogunud. Seoses koolitus-ja seminaritegevuste ning arendustegevuste läbiviimisega tasus MTÜ majandusaastal tööjõukuludeks 22 545 eurot (sh sotsiaalmaksud).

Järgneval majandusaastal jätkab ühing tegevust põhikirjas nimetatud ja eelpool loetletud eesmärkide saavutamiseks koolitamise jm ürituste korraldamise, lastegruppide nõustamise, muusikaürituste ja -teraapia ning erinevate loovtegevuste arendamise kaudu ning jätkates koostööd lähiriikides tegutsevate samalaadsete organisatsioonidega. Lisaks panustatakse jätkuvalt koostöösse erinevate ametkondadega arendamaks käitumispsühholoogia valdkonda Eestis.

KOMPETENTSIKESKUS KAAR MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.