Rohkema info nägemiseks:

SURFHOUSE TEAM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 292; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SURFHOUSE TEAM MTÜ kohta arvamuslugu!"

SURFHOUSE TEAM MTÜ hetkeolukord

Juba 292 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Surfhouse Team peamiseks eesmärgiks on erinevate ekstreemspordialade propageerimine ja sportlaste igakülgne arendamine, seda eelkõige sportlaste toetamise läbi. Põhirõhk jaguneb veespordialade (surf, wake, kite), rulatamise (skate) ja talispordi (lumelauasport, freestyle-suusatamine) vahel, lisaks tegeletakse ka trikitõukerattaspordi tutvustamisega. MTÜ Surfhouse Team teeb koostööd erinevate Eesti mäekeskuste, skateparkide ning wakepark'idega. Kodulehe veebiaadress on http://shop.surfhouse.ee/ . MTÜ esindab mitmeid sportlasi (vt.

täielik liikmete nimekiri), keda toetatakse spordivarustuse näol.

Ettevõtte juhatus koosneb kahest liikmest ja konkreetne tegevus on suunatud eelpool mainitud spordialade kandepinna laiendamisele läbi laste- ja noortevõistluste toetamise, lisaks tegeletakse MTÜ Surfhouse Teami liikmete nõustamisega sportlaskarjääri ja võistlustegevuse planeerimise osas. Reklaamväljunditena kasutatakse peamiselt sotsiaalmeedia (Facebook, Instagram) võimalusi. Tegutsemispiirkond on Eesti Vabariik.

Huvi ekstreemspordivaldkonna spordialade vastu on viimaste aastate jooksul ülemaailmselt väga palju suurenenud. Inimesed väärtustavad üha rohkem liikuvat ja tervislikku eluviisi, mille hulka kuuluvad ka põnevad ja traditsioone murdvad spordialad. Populaarseks on muutunud freestyle spordialad just noorema generatsiooni seas - Eestis esindab neid juba aastaid esinumber Kelly Sildaru, ülemaailmselt on X-Games ekstreemspordialade suvised ja talvised suurvõistlused skenesiseste sportlaste jaoks tähtsamad kui pika ajalooga traditsioonilised olümpiamängud. Lisaks on au sees igasugune liikumine ning tervisesport ja aktiivsus, mis omakorda kutsub igas vanuses inimesi terve perega talvel mäespordialasid proovima ning suvel veespordialasid katsetama ning inimeste suurenenud mobiilsus ja kaugtöövõimaluste teke soosivad hea ajaplaneerimise oskuse olemasolul erinevaid hobitegevusi ning perekondlikku ajaveetmist. Sotsiaalsed, kultuurilised ja rahvusvahelised tegurid näitavad, et (ekstreem)spordialade leviku kasv ülemaailmselt toodab iga aastaga juurde ka uusi brände ja nõudlust kaubavaliku ning koguste järgi.

2022/2023 planeerib MTÜ Surfhouse Team jätkata kõikide eelpool mainitud tegevustega.

SURFHOUSE TEAM MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.