Rohkema info nägemiseks:

KÕNNU KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 189; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KÕNNU KÜLASELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

KÕNNU KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 189 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Kõnnu Külaselts asutati 07.10.2015.a. Seltsi eesmärgiks on ürituste korraldamine, kogukonna kokkukuuluvuse saavutamine ning Kõnnu külamaja ja külaplatsi hea käekäigu eest hoolitsemine. 2018.a. lõpus uuendati Kuusalu Vallavalitsusega Kõnnu külamaja tasuta kasutusse andmise lepingut, millega anti kasutusõigus MTÜ-le aastani 2035.a. Küla veebileht https://www.facebook.com/KonnuKula.

MTÜ Kõnnu külaseltsi juhatus on kahe liikmeline ning lisaks on üks tava liige. Lisaks MTÜle on tegev meie külas 2022.a.moodustatud Külakogu, kelle tegevuses osaleme. MTÜ ja Külakogu tegevused on suunatud ja korraldatud kogu küla inimestele.

KOP kevad 2021.a. projektiga alustatud saali ja koridori ehitus ja renoveerimistööde jätkuna oli meie 2022.a. põhitegevus suunatud saali remondi lõpetamisele ja sisustamisele. 2021.a. KOP sügis projekti rahastusega jätkasime ruumide rekonstrueerimist ja remonti seinte, lagede, põrandate ehitusega ning vahetasime välja elektrisüsteemid. Antud projekti raames saime Kõnnu külamajale kaasaegse vajaliku sisustuse ja inventariga kasutuskõlbliku saali. Ruumi soojustamiseks ja temperatuuri hoidmiseks on saali paigaldatud õhksoojuspump. Akendel on ees lamellkardinad ning ürituste tarbeks on saali soetatud 4 lauda ja 42 uut lisa tooli. Kõige vajalikuga maja kasutus suurenes. Maja kasutab iganädalaselt teatriproovideks kohalik näitetrupp. Maja on juba renditud välja eraürituste tähistamiseks, korraldatud erinevaid üritusi kogukonnale.

2022.a. märtsis osalesime Leader projektis taodeldes raha meie külamaja ülejäänud ruumide renoveerimiseks ja korda tegemiseks ning katusealuse soojustuseks ja otsaviilude vahetuseks. Projektile saime positiivse vastuse ja tänu Kuusalu Vallavalitsuse poolt saadud omaosaluse summale saame alustada 2023.aaastal ehitustöid veel renoveerimata ruumides, et meie külamaja saaks täiesti renoveeritud.

KÕNNU KÜLASELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.