Rohkema info nägemiseks:

SPORDIKLUBI IDABLOKK MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1052; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SPORDIKLUBI IDABLOKK MTÜ kohta arvamuslugu!"

SPORDIKLUBI IDABLOKK MTÜ hetkeolukord

Juba 1052 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

1. Juriidiline staatus – Spordiklubi Idablokk on mittetulundusühing, vabatahtlikuse alusel ühinenud isikute ühendus , mis tegutseb spordi ja taekwondo huvides. SK Idablokk on asutatud 16. novembril 2015 aasta .

2. Eesmärk ja põhitegevus—Spordi arengu edendamine , eluterve ning sotsiaalselt aktiivse elukeskonna kujundamine traditsioonilise taekwondo näol. Põhitegevused on taekwondo traditsioonide elluviimine treeningute, sparringute ja ka võistlustega ning mitmesuguste sportlike ürituste korraldamisega.

3. Liikmed – juhatuse liikmeid on neli, Kalvo Salmus, Giuli Kardava ja Ahti Eskel, Priit Liiu. 2022.a lõpus oli meie spordiklubis 135 sportlast ja 3 treenerit ning 3 abitreenerit.

4. Koosolekud – tegevusaasta jooksul on peetuid mitmeid aasta tegevuskava planeerimise ja täitmisega seotud koosolekuid. Kokku on peetud aasta jooksul 18 koosolekut.

5. Peamised tegevused/üritused -- 21 korda nädalas erinevatele vanusgruppidele treeningute läbi viimine. Korraldatud erinevaid laagreid.

Osaletud väga edukalt rahvusvahelistel taekwondo võistlustel . 2022 aastal püütsime säilitada laste ja eriti noorte kasvandike hulka. Tegime eeltööd järgnevale aastale, et noori sportlasi kaasata tulevikus juurde .

6. 2022 aastal saavutas SK Idablokk võistlustel üle 150 medali, need saavutatud kõik välisvõistlustelt.

7. 2022 aastal jätkas SK Idablokk Soome karika sarja. Valmistasime uusi sportlasi ette võistlustel osalemiseks. Koostöö Saksa spordiklubiga

TVBB Elite Berlin sujus väga hästi. Treenime jätkuvalt TVBB Elite Berlini võistlusgruppi kuuluvaid Eesti lapsi, kes tõid veel rohkem medaleid 2022 aastal toimuvatelt rahvusvahelistelt G suurturniiridelt. Kokku kuskil 27 medalit. Lisaks oli nende sportlaste seast palju lapsi, kes jõudsid aasta 2022 lõpuks maailma reitingu tabelis nii esi vii kui kümmne sisse. Kaasasime palju tuntuid välistreenereid ja sportlasi meie treening laagritesse.

8. SK Idablokk juhatuse liikmete sõnul on SK Idablokk jätkuvalt jätkusuutlik organisatsioon.

SPORDIKLUBI IDABLOKK MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.