Rohkema info nägemiseks:

UDDEWA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 201; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta UDDEWA MTÜ kohta arvamuslugu!"

UDDEWA MTÜ hetkeolukord

Juba 201 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

´MTÜ Uddewa põhikirjaline eesmärk on Udeva küla keskuses asuva endise Udeva mõisaga seotud kultuuri- ja ajaloopärandi säilitamine ja taaselustamine kaasates selleks külaelanikke ja vabatahtlikke.

Heakord 2023. aastal jätkas MTÜ traditsiooniliste TeemeÄra kevadtalgute korraldamisega, mille käigus koristasime pargist maha langenud puu ja oksi.

Samuti koristasime mõisa peahoone varemest kivimaterjali, mis muudab lihtsamaks vareme järk-järgulise konserveerimise. Kokku on MTÜ tegutsemisaja jooksul õnnestunud talgute ja vabatahtliku tööga Udeval heakorrastada umbes kolme hektari suurune pargiala ning aasta-aastalt on oleme laiendanud regulaarselt hooldatud haljasala pindala külakeskuses. 2023 aastal oli regulaarselt hooldatud haljasala pind, mida tuleb suveperioodil niita minimaalselt kord kahe nädala jooksul, natuke rohkem kui hektar.

Arendustööd 2023 aasta suvel viis MTÜ Kohaliku Omaalgatuse Programmi projektitoetuse abiga ellu pargis asuva õunaaia korrastamise projekti, mis lõppes kogukondlike mahlatalgutega. Kogukonna mahlatalgud on uus traditsioon, mida jätkame ka järgmistel aastatel.

Samuti jätkas MTÜ omavahenditest mõisa peahoone vareme konserveerimist. 2023 aastal õnnestus koristada suurem osa varemesse langenud kivimaterjalist, kuid tööd vareme koristamiseks jätkub ka järgmistesse aastatesse. Peahoone vareme korrastamine jätkub eesootavatel aastatel eesmärgiga luua peahoone vareme baasil ajaloolist pärandit väärtustav kaasaegne ajaveetmise koht kohalikule kogukonnale ja külalistele.

Tulevik

MTÜ eesmärk on jätkata nii pargiala korrastamist kui ka peahoone vareme järk-järgulist konserveerimist ja restaureerimist. Eesmärk on arendada Udeva külakeskusest kõigile kogukonna liikmetele ja Norra-Oostriku allikate ala külastajatele atraktiivne loodusõppe- ja rekreatsiooniala. Pargi korrastamisel on positiivseks eeskujuks Luke mõisa pargi arendamine Tartumaal ja Plaani karjamõisa südame baasil kogukonnakeskuse loomine.

MTÜ Uddewa igapäevaseid tegemisi kajastatakse Facebooki lehel www.facebook.com/udevamois

UDDEWA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.