Rohkema info nägemiseks:

SIIN ME OLEME MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 266; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SIIN ME OLEME kohta arvamuslugu!"

SIIN ME OLEME MTÜ hetkeolukord

Juba 266 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Siin Me Oleme alustas tegevust 30. juunil 2016, mil alustati looduslähedase elu, looduses viibimise, reisimise ja aktiivse puhkuse populariseerimisega.

2023. aasta algas jätkuvalt hea koostöö OÜ Prangli Reiside, OÜ Harjumaa Avatud koolituskoja,

MTÜ Loodusmaaga, OÜ Sea Kayaking Estonia ja OÜ Karl Sandbergiga (välismaised matkareisid).

Tegevusvaldkonda on lisandumas Siseministeeriumi partnerluse raames koolitused ja mentorprogramm (kogukondade arendamine ja kriisideks valmistumine).

2024. majandusaasta sündmused tõotavad tulla edukamad, kuna on võimalus suuremate koostööprojektide jaoks Sea Kayaking Estoniaga ning eelpool mainitud Siseministeeriumi partnerluse võtmes (partneriteks Rahvaülikool, Tartu Ülikool, Eesti Koostökoda, OÜ

Toimevõimendi). Teised tegevused on sarnase eelnevatele – põhilised koostööpartnerid ja teenuse ostjad on samad, samuti tööde ja tegemiste hooajalisus ja maht.

SIIN ME OLEME MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.