Rohkema info nägemiseks:

VÄÄRTUSLIK ELUPAIK MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 92; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VÄÄRTUSLIK ELUPAIK MTÜ kohta arvamuslugu!"

VÄÄRTUSLIK ELUPAIK MTÜ hetkeolukord

Juba 92 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Väärtuslik Elupaik registreeriti ametlikult Äriregistris 9. detsembril 2016, asutamis-koosolek peeti 07.12.2016, Tallinnas.

Ühingu eesmärkideks on: 1. Lääne maakonna loodus- ja kultuuriväärtuste ning pärandkoosluste omanäolisuse säilitamine, parendamine, vastutustundlik hooldamine ning teadlikkuse tõstmine nende ajaloolisest ja keskkonnahoiulisest olulisusest; 2. Seltsi tegutsemispiirkonnas, aga ka laiemalt maakonnas elu- ning ettevõtluskeskkonna kvaliteedi arendamine ja koostöö soodustamine erinevate riiklike ning kohalike asutuste ja ettevõtjate vahel, elanike huvide ja looduskeskkonna kaitsmine; 3. Piirkonna maine ja väärtuse tõstmine ning positiivne identiteediloome; 4. Koostöö sama suunitlusega ühingute ning organisatsioonidega ning kogunenud teadmiste ja oskuste jagamine; olla heaks eeskujuks sarnastele algatustele mujal ning arendada piirkonna elanike (sh seltsi liikmete) ettevõtlusoskusi ning keskkonnahoiu-alaseid teadmisi.

Eesmärkide saavutamiseks teostab ühing muuhulgas järgmisi tegevusi: 1. keskkonnahooldust jm. vajalikke tegevusi, et aidata kaasa Ehmja-Turvalepa hoiuala kaitsekorralduskavas püstitatud eesmärkide saavutamisele; 2. seaduses lubatud piires majandustegevust ühingu põhikirjalise tegevuse finantseerimiseks; 3. keskkonnasäästlikku ja asjatundlikku loodushoidu nii tööhõive kui vabatahtliku tegevuse väljundi loomise teel, aidates kaasa uute töökohtade loomisele ning alternatiivsete majandustegevuste populariseerimisele tegevuspiirkonnas; 4. projekte piirkonna majanduslikuks arenguks ja elukeskkonna väärtuse tõstmiseks.

Ühingu juhatusse kuuluvad asutamisest kuni 2022. aasta lõpuni Reigo Soosaar ja Maarja Läänesaar. Ühingul on kolm liiget, lisaks juhatuse liikmetele Jõevälja talu OÜ.

2022. aastal tegeles MTÜ Väärtuslik Elupaik looduslike niitude ja puisniitude hooldamisega.

VÄÄRTUSLIK ELUPAIK MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.