Rohkema info nägemiseks:

TUULISBRASS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 263; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TUULISBRASS MTÜ kohta arvamuslugu!"

TUULISBRASS MTÜ hetkeolukord

Juba 263 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Tuulisbrass on asutatud juunis 2017.

Aruandeaastal tegeleti ühingu eesmärgiks seatuga, milleks on noorema põlvkonna silmapaistvate vaskpillimängijate koosmänguoskuste arendamine, kontserttegevuse korraldamine ning vaskpillimuusika tutvustamine üldsusele.

Aruandeaastal korraldas MTÜ Tuulisbrass koostöös juhtivate vaskpilliõpetajate, interpreetide ja ansamblite juhendajatega vaskpillikvintettide kevadfestivali. Festival toimus 22.-25. aprillil 2022 ning selle kontsertidel ja koolitusprogrammis osales kokku 63 vaskpillimängijat ning 4 löökpillimängijat.

Aruandeaasta tuludeks olid kontserttegevusest saadud tasud ja annetused, ühingu tegevust toetas Eesti Kultuurkapital, Eesti Rahvakultuuri

Keskus ja Tallinna linn. Liikmed panustasid ühingu tegevusse vabatahtliku tööga, liikmemaksu kehtestatud ei ole. Aruandeaasta kulud olid seotud kontsertide ja festivali korraldamisega.

2023. aastal jätatakse seniste tegevustega.

TUULISBRASS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.