Rohkema info nägemiseks:

VÕRU SULGPALLIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 348; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VÕRU SULGPALLIKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

VÕRU SULGPALLIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 348 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Võru Sulgpalliklubi asutati 07.november 2017.aastal. Asutajateks Riina Täht ja Mark Saarnik.

Võru Sulgpalliklubi on liikmete Riina Täht ja Mark Saarnik poolt asutatud MTÜ, kes korraldab ja koordineerib eelkõige noorte sporditegevust.

Spordiklubi tegevuses on rõhuasetus suunatud sulgpalli järjekindlale arengule ja populariseerimisele. Sporditegevuse koordineerimisel, võistlussüsteemide täiendamisel toetutakse omaalgatusele ja alakesksele juhtimisele.

Klubil on 92 sulgpalli mängijat. Neist 76% moodustavad noored. Täiskasvanute osakaalust 37 % moodustavad mehed ja 63% naised. Noorte treeningrühmad tegutsevad ühes paigas: Võru Spordikeskuses treeneri Riina Täht ,Kerli Tallo ja Monika Märtin juhendamisel. Täiskasvanud harrastajate treeningud toimuvad Võru Spordikeskuses treeneri Riina Täht juhendamisel.

Klubi tegevused võib jagada nelja osasse: treeningtöö organiseerimine, ürituste korraldamine, võistlustest osavõtt, spordilaagrite korraldamine.

Võru sulgpalliklubi kuulub Eesti Sulgpalliliidu liikmete hulka ja alates 2019 aastast on klubi tulumaksusoodustustega ühingute nimekirjas.

Võru Sulgpalliklubi korraldas Laste Üksikmänguiturniiri Võru Open 2023

Võru Sulgpalliklubi mängijad osalesid üle Eesti korraldatavetel laste ja täiskasvanute võistlustel.

2023 on mõjunud raskelt,kuna erinevad kriisid on jätnud oma jälje ja hinnatõus on treeningvahenditele olnud väga kõrge umbes 20%

Majanduses toimuvad kriisid on pannud lapsevanemaid olukorda,kus tuleb valida,millises trennis lapsed käia saavad ja see on viinud omakorda olukorrani,kus osad lapsed on pidanud loobuma.Klubi majandamine püsis suures osas elus täna erinevatele toetustele.Lisaks ei saanud klubi osaleda kõikidel planeeritud turniiridel,mistõttu ka majandusaasta lõpetati kahjumiga.

2024 on plaanis korraldada lastele üksikmänguturniir.

- Laste Üksikmänguturniir Võru Open 2022

Samuti on plaanis tõsta treeningute osalemise tasu,kuna suurenevad hinnad panevad klubi raskesse olukorda.

VÕRU SULGPALLIKLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.