Rohkema info nägemiseks:

KÕINASTU KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 276; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KÕINASTU KÜLASELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

KÕINASTU KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 276 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Kõinastu Külaseltsi asutamiskoosolek toimus 4.veebruaril 2018. Kinnitati põhikiri, tegevuseesmärgid ja valiti juhatus. Asutajateks on Andrus Soodla (Rauna), Jüri Lember (Nuka), Mati Võrklaev (Välja), Tiit

Võrklaev (Aadu), Jaan Lember (Nuka). Avaldusega on 2018 aastal liikmeks astunud Endriko Võrklaev (Aadu) ja Tiit Võrklaev (Välja). Avaldusega on 2019 aastal liikmeks astunud Roberta Erelt (Rööpli Jaani).

Avalduse alusel on 2020 liikmeks astunud Sven Kuningas (Välja talu). Avalduse alusel on 2021. aastal astunud liikmeks Eedi Kivihall (Matsi talu). 2022 aasta seisuga on Kõinastu Külaseltsi liikmete arv 10.

Liikmemaksu suuruseks on 50.-EUR. Aasta jooksul laekus kontole liikmemaksudena 50.-EUR.

MTÜ eesmärkideks on külakogukonna arenguks tingimuste loomine, traditsioonilise Kõinastu elukeskkonna ja kultuuripärandi säilitamine, koostöös riigi ja kohaliku omavalitsusega saare haldamine, turismimajanduse edendamine ning transpordiühenduste arendamine ja haldamine.

2022 aasta peamised tegevused • Veeohutusstendi loomine

Martin Mäemetsa algatusel ja eestvedamisel sai koostöös Päästeametiga valmistatud Kõinastule veeohutuse stendid. Suur tänu Martin Mäemetsale vabatahtliku tööna panustatud aja ja energia eest.

Veeohutusstendid paigaldasime talgute korras vabatahtlike abiga suvel 2022, üks asukohaga sadamas ja teine Vesiru rannas. MTÜ vahenditest soetati juurde kaks päästerõngast koos viskeliiniga, millised on kinnitatud veeohutusstendile.

• Talude nimetahvlid

Projekti eesmärgiks oli tellida Kõinastu külale ja taludele nimesildid. Taotlesime KOP 2022 kevadvoorus toetust kulude katmiseks. Taotlus rahuldati ja toetusena maksti MTÜ-le kontole 2124.-EUR. Projekti omaosalus 10% kaetakse MTÜ omavahenditest. Siltide valmistamine telliti Muhu Kiviaiad OÜ’lt. 2022 aastal valmis kokku 4 nimesilti. Ülejäänud sildid valmivad 2023 aasta kevadeks. Kokku tellisime 10 talu ja ühe küla nimega nimetahvli.

Aasta jooksul on laekunud kontole annetustena 100.-EUR.

Andrus Soodla

KÕINASTU KÜLASELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.