Rohkema info nägemiseks:

PUISNIITUDE TAASTAJAD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 225; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PUISNIITUDE TAASTAJAD MTÜ kohta arvamuslugu!"

PUISNIITUDE TAASTAJAD MTÜ hetkeolukord

Juba 225 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühing Puisniitude Taastajad on asutatud 26.03.2018. aastal.

Mittetulundusühing Puisniitude Taastajad tegevuse eesmärgiks on Saare maakonna puisniitude liigirikkuse taastamiseks ning inimeste keskkonnateadlikkuse tõstmiseks vajalike tegevuste tegemine ning organiseerimine.

Seltsi põhitegevusteks on Saare maakonnas asuvate puisniitude taastamine, hooldamine, korrastamine, loomade karjatamine, inimeste keskkonnateadlikkuse tõstmine läbi koolituste, ürituste, teabepäevade korraldamise, kooliõpilaste ja kohalike seltsingute kaasamise.

2018. aastal sõlmis MTÜ maade kasutusele võtmiseks rendilepingud ja taotles alade hooldusse võtmise eesmärgil rahastust töövahendite soetamiseks Ühtekuuluvusfondi meetmest "Kaitsealuste liikide ja elupaikade säilitamine ning taastamine". MTÜ sai positiivse rahastusotsuse, mille raames on plaanis soetada puisniitude hooldamiseks esilaadur, esiniiduk, kaaruti, pallihaarats, palliveohaagis, presskogur ja vaaluti.

Samuti vormistatakse osalise tööajaga töölepingu alusel tööle projektijuht.

Kuna maade omanik on kohustatud alad lepingu sõlmimisest 3 aasta jooksul taastama, siis sellest lähtuvalt saame projekti tegevustega alustada alles aastal 2020.

2020. aastal alustas MTÜ Ühtekuluvusfondist rahastuse saanud projekti elluviimist. Kõik projektiga planeeritud tegevused said edukalt elluviidud ja masinad ning seadmed soetatud. 2021. aastasse jäid lõppuaruande esitamine ning viimaste toetusosade väljamaksed.

2023. aastal jätkas MTÜ oma põhikirjaliste tegevustega ning juhatus hindab MTÜ tegevuse jätkusuutlikuks.

PUISNIITUDE TAASTAJAD MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.