Rohkema info nägemiseks:

PÄRNU KRISTLIK ERAKOOL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 259; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÄRNU KRISTLIK ERAKOOL kohta arvamuslugu!"

PÄRNU KRISTLIK ERAKOOL MTÜ hetkeolukord

Juba 259 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Pärnu Kristlikule Erakoolile väljastati 23. juulil 2021 Haridus- ja Teadusministeeriumi poolt tähtajaline (3 aastat) tegevusluba, mis annab erakoolile õiguse anda põhikooliharidust I kooliastmes. 1.sept. 2021 alustas Pärnu Kristlik Erakool õppetööd esimese klassiga, kus õppis neli õpilast. Õppeaasta jooksul lisandus esimesse klassi kaks õpilast ning kevadel väljastati lõputunnistused kuuele õpilasele. Õppeaastal 2022/23 tegutses Pärnu Kristlikus Erakoolis esimene ja teine klass, kus kokku õppis 11 õpilast. Koolis oli tööl kolm õpetajat, kellest kaks klassiõpetajad ja üks muusika- ja liikumisõpetaja. Lisaks toimus kaks korda nädalas kooliringitund, kus sai eelkooliharidust 13 õpilast.

Õppetasu suurus ühes kalendrikuus oli kooliõpilastele 75 eurot, millele lisandus 10 eurot toiduraha.

Ringitundidena tegutsesid kord nädalas mudilaskoor, rahvatantsuring ja näitering. Pärnu Kristlik

Erakool jätkab õppeaastal 2023/24 põhihariduse andmist esimese kooliastme esimeses, teises ja kolmandas klassis. Erakoolinimekirja kinnitatud õpilaste arv on 22 õpilast, seega on õpilaste arv ühe õppeaasta arvestuses kasvanud 100%. Õpetajaskonna moodustavad kolm klassiõpetajat ja direktorina jätkab Marge Arumäe. Koolis jätkab tegevust ka näitering, mudilaskoor ja rahvatantsuring.

Õppetöö toimub aadressil SuurJõe 48 Pärnu linn. Õppetasu suurus ühes kalendrikuus on 85 eurot, millele lisandub 10 eurot toiduraha.

Oktoobrikuus toimub koolis riiklik järelvalve Haridus-ja Teadusministeeriumi poolt, mille eesmärgiks on erakoolile tähtajatu tegevusloa väljatamine esimeses kooliastmes. 2024 aasta kevadel taotleb Pärnu kristlik Erakool Haridus- ja teadusministeeriumilt tähtajalist tegevusluba teises kooliastmes.

PÄRNU KRISTLIK ERAKOOL MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.