Rohkema info nägemiseks:

EESTI PERMAKULTUURIÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 212; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI PERMAKULTUURIÜHING MTÜ kohta arvamuslugu!"

EESTI PERMAKULTUURIÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 212 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022

Alustasime aastat hoogsa projektikirjutamisega ja taotlesime KÜSKilt rahastust arenguhüppe ettevalmistuseks. Selle me ka saime. Aprillist juuli lõpuni toimusid igal nädalal kohtumised zoomis või füüsiliselt. Aprillis toimus 2 inspiratsiooniõhtut Taani permakultuuriekspert Catherine Dollerisega (teemadeks permakultuuriühingu töökorraldus, permakultuuri õpetamine, LAND võrgustik).

Aprilli lõpus toimusid talgud ja biosöe töötuba Viljandimaal.

Mais pidasime maha suuremad mõttetalgud ja üldkoosoleku Lääne-Virumaal. Sellel kohtumisel seati sihte pikemas plaanis ja pandi alus tegevuskavale aastateks 2022-23.

Mai lõpus osalesime Toidusalu festivalil Võrumaal, korraldajaks oli MTÜ Eikellegimaa. Lisaks jõudsime ise ka ühed peenrateo-talgud korraldada Harjumaal Sakus.

17.-18.juulil tegime suurema väljasõidu Saaremaale kus külastasime Kiige talu permakultuuriaeda, toidusalu ja labürinti, Reomäe Skiita kloostrit ja selle mesilat, Tiiduniidi Kreeka pähkli kasvatust ning Tõlluste mõisa ravimtaimeaeda.

Juuli viimasel, vägagi kuumal päeval tähistasime KÜSKi projekti lõpetamist Lõuna Eestis. Päeva alustasime taimekollaži töötoaga Kivistiku talukohas Elvas ning lõpetasime Oleviku talu (taastava põllumajanduse talu) tutvumisega Vana-Otepääl.

Tegevuskava 2022-23 sai lõpuni kirjutatud. Valisime LAND logo, avaldasime liitumistingimused ja registreerumisvormi EPÜ kodulehel.

Augustis esitasime Küskile projektiraporti. Üks juhatuse liige käis Põhjamaade permakultuurifestivalil

Soomes Kurki ökokülas, kus sai loodud tutvus Soome permakultuuriühinguga.

Septembris tutvustasime permakultuuri Mihkli sügislaadal Saaremaal. Loodud sai EPÜ Viljandi klaster.

Oktoobris jälgisime Impact Dayd, külastasime Koela sügislaata ja üht Koela permakultuuriprojekti. Ühingut sai esindatud ja tutvustatud Öktooberfestil Esna mõisas. Kuu lõpus korraldasime esimese Tootmisaia koolitusseeria õppepäeva Viljandimaal (kohas, kus kevadel talguid pidasime).

Aasta jooksul sai läbi viidud mitmeid õpitubasid Tallinna erinevates kogukonna- ja õppeaedades.

Aasta jooksul sai kirjutatud üle kümne erineva projekti, millest 3 said rahastuse. Neist 2 toimuvad 2023.a.

EESTI PERMAKULTUURIÜHING MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.