Rohkema info nägemiseks:

SÕRU MEREKOOLI SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 291; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SÕRU MEREKOOLI SELTS kohta arvamuslugu!"

SÕRU MEREKOOLI SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 291 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sõru Merekooli selts loodi 2018 selleks, et taaselustada Hiiumaal Emmaste osavallas Sõrul purjetamise algõpe ja treeningud kohalikele lastele ja noortele eesmärgiga pöörata mere ääres elavad lapsed ja noored taas näoga mere poole, anda vajalikke teadmisi ja oskusi mere- ja veeohutusest, esmaabist ning muidugi erinevatest vee ja merega seotud spordi-, vabaaja-, aga ka elukutsevalikuga seotud võimalustest.

Laiem eesmärk on arendada läbi purjetamise ja sellega seotud tegevuste ja kogemuste laste erinevaid üld- ja erialapädevusi ning väärtusi: sotsiaalne pädevus, meeskonnatööpädevus, matemaatiline- ja ettevõtlikkuspädevus, enesekindlus, tõsta teadlikkust ja avardada silmaringi erievates valdkondades: tervis, keskkond, pärimuskultuur, käelised tegevused. Suurendades seeläbi osalejate konkurentsivõimet.

Meile on oluline vähendada suurtest tõmbekeskustest kaugel asuvate laste ebavõrdset olukorda huviala-, spordi- jm arendavatele tegevustele kättesaadavuse - nii materiaalse, kui geograafilise - osas vähendada ning seni oleme seda suutnud suuresti tänu annetustele ja erinevatele avaliku sektori toetustele ka suutnud, pakkudes sisukaid treeninguid ja üritusi soodsama õppemaksu eest kõigile huvilistele.

Et tegemist on kuluka, kuid ajalooliselt ja geograafiliselt Hiiumaa rannakülades üliolulise tegevusega, siis sõltume väga suurel määral annetustest.

2022.aastal viidi läbi purjetamise treeninguid Sõru sadamas ning palgal oli üks treenerit ning kaks abilist. Toetuste ja annetuste toel korraldati lastelaager ja võistlus.

SÕRU MEREKOOLI SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.