Rohkema info nägemiseks:

UJUR MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 347; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta UJUR MTÜ kohta arvamuslugu!"

UJUR MTÜ hetkeolukord

Juba 347 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Ujur MTÜ eesmärk on lastele ja noortele (ennekõike erivajadustega ja/või vähemate võimalustega lastele ja noortele) mõtestatud ja kvaliteetse vaba aja sisustamise võimaluste pakkumine, mis soodustab nende arengut. Lisaks eelnevale on ühingu eesmärkideks kogukonna ja laiema avalikkuse teadlikkuse tõstmine erivajadustega noortega seotud teemadest. Usume, et igal lapsel ja noorel on oma tugevused (supervõimed), mis tuleb üles leida ja neid võimestada, pakkuda lastele ja noortele nende tugevustele toetudes positiivseid kogemusi.

Ujur MTÜ alustas oma tegevust 2018. aasta teisel poolel, ujumistundide ja muude huvitegevuste pakkumine algas 2018. aasta oktoobris.

Tegevusele eelnes sihtrühma suuruse ja vajaduste väljaselgitamiseks küsimustiku läbiviimine ja huvitegevuse alustamiseks suhtlemine sihtrühma lapsevanemate ning valla spetsialistidega. Tegevust alustati 2 ujumisrühmaga, kus osales 13 last ja noort.

2023. aastal viidi trenne läbi kuues 3–8-liikmelises grupis. Ujumistundidest sai regulaarselt korraga osa 30–34 last ja noort, lisandusid mõned individuaaltunnid. 2023. aastal sooritas mitu noort enda 2023/2024. aasta kohustusliku kooliujumise Ujuri trennides, mis on olnud hea võimalus neile noortele, kelle jaoks pole kooli ujumistundides ujumisoskuse omandamine olnud erinevatel põhjustel võimalik. Eelnev on positiivne näide formaalse- ja mitteformaalse õppe ühildamisest.

2023. aasta eesmärgiks oli olemasolevate teenuste arendamine (sh koolitused), et jõuda MTÜ eesmärkidega senisest laiema sihtrühmani sealhulgas lapsevanemate ja noortega töötavate spetsialistideni. Koolitustegevuste ettevalmistustega alustati ning loodud on esmased kontaktid koolituste läbiviimiseks 2024. aastal. Samuti tegeleti personali kompetemntside tõstmisega valdkonnaga seotud koolitustel osalemise kaudu. Lisaks eelnevale oli 2023. aasta eesmärgiks pakkuda ujumistunde vähemalt samale hulgale noortele nagu 2022. aastal ja võimalusel osalejate arvu suurendada. Antud eesmärk sai täidetud.

2024. aasta eesmärgiks on pakkuda ujumistunde vähemaltr samale hulgale noortele ning alustada uue algajate rühmaga, kus algõpetuses osalevad lapsed koos lapsevaematega. Lisaks on eesmärgiks koolitustegevuste arendamine ning muude huvitegevuste ja töötubade teenuste paketi laiendamine.

UJUR MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.