Rohkema info nägemiseks:

ESTLIKE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Estlike MTÜ pakub suviseid lastelaagreid, sünnipäevapeode korraldamist ning tsirkusetreeninguid Raplamaal, luues unustamatuid suveelamusi lastele ja peredele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas otsid võimalust, kuidas oma laste suvi erilisemaks muuta? Estlike MTÜ on Raplamaa ainus ametlik laagrikorraldaja, kelle eesmärgiks on pakkuda lastele ja nende peredele meeldejäävat ja arendavat tegevust armsas Eestis. Oleme loonud Allika talu laagris erilise keskkonna, kus suvi saab täis seiklusi, oskuste omandamist ja rõõmu.

Estlike MTÜ pakub laagreid, mis sobivad igas vanuses lastele ja nende peredele. Alates lastelaagritest kuni laste ja vanemate ühislugemiseni, oleme loonud erinevaid tegevusi, mis rikastavad suvepuhkust ja aitavad lastel arendada uusi oskusi. Meie laagrid innustavad lapsi veetma aega värskes õhus. Ratsutamine, tsirkusetrennid ja muud aktiivsed tegevused pakuvad lastele võimaluse liikuda ja nautida suveilma.

Estlike MTÜ laagrid julgustavad lapsi looma ja avastama oma loovust. Käelised tegevused aitavad neil valmistada kauneid käsitööprojekte ning avastada uusi andeid. Meie laagrid on suurepärane koht uute sõprade leidmiseks. Lapsed saavad suhelda omavanuste lastega ning luua sidemeid, mis võivad kesta kogu elu. Estlike MTÜ laagrites veedetud suved jäävad lastele meelde kui ajad täis naeru, rõõmu ja põnevust. Need on mälestused, mida nad kogu elu kaasa kannavad.

Meie eesmärk on pakkuda lastele kogemusi, mida nad kunagi ei unusta. Vaatamata maailma keerulistele aegadele on meie väikeses Eestis võimalik luua suvesid, mis on täis rõõmu ja avastamisrõõmu.

Oleme pühendunud sellele, et sinu laps saaks suve nautida ja arendada uusi oskusi turvalises ja toetavas keskkonnas. Oleme valmis looma sinu perele unustamatuid suveelamusi.

Kui soovid rohkem teada saada meie lastelaagritest, projektlaagritest, Märjamaa koolis toimuvatest tsirkusetrennidest, laste sünnipäevapeo korraldamisest või ratsutamisvõimalustest, võta meiega ühendust ja leiame parima lahenduse just teie jaoks! Estlike MTÜ on siin, et aidata teil luua unustamatuid suvehetki koos oma perega.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

ESTLIKE MTÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi M.

"Me korraldasime oma poja sünnipäeva Estlike MTÜ-s ja see oli täielik hitt! Lapsed said nautida ratsutamist ja tsirkusetreeninguid ning meie stressivaba korraldus aitas meil nautida peopäeva koos külalistega.

- Mart P.

Tsirkusetrennid Estlike MTÜ-s olid minu lapse jaoks tõeline avastus. Ta õppis lõbusaid trikke ja koges enesekindluse kasvu. Soovitan!

- Liina R.

Estlike MTÜ lastelaagrid olid minu lapsele suurepärane suvine kogemus. Ta naasis koju täis rõõmu ja uusi sõpru. Ratsutamine ja käsitöö tegevused aitasid tal arendada uusi oskusi ning ma ei saaks olla õnnelikum, nähes, kui palju positiivseid mälestusi ta sai.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ESTLIKE MTÜ tegevusaruanne 2022

Aasta 2022 on olnud täis väljakutseid ja keerukusi, mida on põhjustanud COVID-19 viiruse jätkuv levik üle maailma. See on mõjutanud paljusid eluvaldkondi, sealhulgas haridust, kultuuri ja vaba aja veetmist. Üks valdkondi, mis on eriti kannatanud, on ühistreeningud ja ürituste korraldamine, mis on olnud raskendatud seoses viiruse levikuga ja vajadusega hoida füüsilist distantsi. Sellest hoolimata on 2022. aastal suudetud leida lahendusi ja viise, kuidas jätkata tegevustega, mis toovad rõõmu ja arengut lastele. Märjamaa lapsed on saanud osa võtta tsirkusekoolitustest, mis on pakkunud neile uusi

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas korraldada lapsele meeldejääv sünnipäev?

Laste sünnipäev on eriline sündmus, mis väärib erilist tähelepanu. Estlike MTÜ pakub võimalust korraldada unustamatuid sünnipäevapeo elamusi, mis jäävad lapsele
ssb.ee
Laste sünnipäev on eriline sündmus, mis väärib erilist tähelepanu. Estlike MTÜ pakub võimalust korraldada unustamatuid sünnipäevapeo elamusi, mis jäävad lapsele ja tema sõpradele meelde terveks eluks. Oleme Raplamaa juhtiv sünnipäevapeo korraldaja ja valmis looma sinu lapsele unustamatu päeva. Estlike MTÜ sünnipäevapeod on täis põnevust ja tegevusi. Ratsutamine, tsirkusetrennid, käsitöö ja palju muud - meie valik on lai ning võimaldab teil valida just selle, mis sobib kõige paremini teie lapse huvidega. Igav ei hakka kindlasti mitte! Meie meeskond koosneb kogenud ja sõbralikest

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.