Rohkema info nägemiseks:

BAL BUREAU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 157; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta BAL BUREAU MTÜ kohta arvamuslugu!"

BAL BUREAU MTÜ hetkeolukord

Juba 157 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal viis MTUn BAL bureau lanbi ühe kunstiprojekti ja valmistas ette raamatu, mis ilmub selle aasta kevadel.

Neist esimene "The Treat" on kunstiprojekt, mille raames Eesti kunstnik ja kokk Monika Varšavskaja viis läbi performance-õhtusöögi Riia kogukonnaaias Sporta Pils Darzi. See toimus 17. septembril 2022. Sündmus vaatles toitumisharjumusi ja seda kuidas kaasjal saaks inimeste toitumisharjumisi muuta ja soodustada rohkem ise toidutegemise kultuuri.

Projekti toetas Eesti Kultuurkapital ning Sporta Pils Kogukonnaaed, Riia.

Täpsem info ja fotod: https://roots2routes.org/projects/6th-episode-palette-kiosk-riga/

Teine projekt on raamat Your Time Is My Time, mille ettevalmistused on kestnud kogu 2022. aasta vältel ja mis ilmub koostöös itaalia kirjastusega Mousse Publishing selle aasta juunikuus.

2022. aasta alguses alustasime tööd raamatuga Your Time Is My Time, mis analüüsib Eesti, Läti ja Leedu kunstnike kaasaegseid kunstipraktikaid globaalsete võrgustike ja kunstiloomise kontekstis. Raamat keskendub Balti riikide kunstnikele, kes on elanud ja töötanud pikka aega väljaspool oma sünniriiki. Raamat uurib rände, kuuluvustunde ja kogukonna loomise aspekte nende kunstnike praktikates ning analüüsib seda, kuidas töötingimused kujundavad nende kunstiteoseid.

Kunstnikud: Laura Ponld, Maria Kapajeva, Pakui Hardware, Evita Vasiljeva, Emilija Snkarnulyten, Katja Novitskova, Agnen Juodvalkyten,

Dorota Gawenda and Eglen Kulbokaiten, Lina Lapelyten, Merike Estna, Ingel Vaikla, Daiga Grantina, Viktor Timofeev, Ella Kruglyanskaya,

Vytenis Jankunnas, Znilvinas Kempinas, SetP Stanikas

Kirjutajad: Merilin Talumaa, Annika Toots, Inga Lace, Sandra Skurvida, Emma Duester, Neringa Cerniauskaite

Kujundaja: Kert Viiart

Tanpsem info ja foto: https://roots2routes.org/projects/7th-episode-mousse-publishing/

Projekti toetasid: Eesti Kultuurkapital, Eesti Kultuuriministeerium, Outset Eesti.

BAL BUREAU MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.