Rohkema info nägemiseks:

VÕSU KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 358; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VÕSU KÜLASELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

VÕSU KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 358 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Võsu Külaselts, mis loodi 20.oktoobril 2019.aastal, koondab täna 40 aktiivset liiget. Seltsi soov on edendada Võsu aleviku elu, tuues erinevate ühistegemiste ja ürituste raames kokku siinsed ettevõtjad, püsielanikud ja suvitajad. Seltsi põhikirjaline eesmärk on luua heal valitsemistaval ja läbipaistvusel põhinevad sihipärased tegevused Võsu kandi hoidmiseks ja edendamiseks; majandusliku, sotsiaalse, kultuurilise taristu toetamiseks ning kandi elanike huvide esindamiseks ja kaitsmiseks.

Võsu Külaseltsi juhatus on 6-liikmeline: Anneli Alemaa, Hannula Agur-Lepp, Sander Lillepuu, Gadi Lübek,

Karin Reinberg-Šestakov ja juhatuse esimees Maiken Inno.

Oleme ellu kutsunud Võsu- keskse Facebooki lehe “Võsul on hea olla”, millel on täna üle 1700 jälgija.

Hoiame seda aktiivsena ning selle postitustest leiavad teavet meie kandi elu ja ettevõtete kohta nii kohalikud kui ka turistid. Samuti haldab Mittetulundusühing Võsu Külaselts turistile suunatud kodulehte www.visitvosu.com, kuhu on koondatud Võsu ja lähiümbruse turismiettevõtjate info ning Lahemaa vaatamisväärsused.

Lisaks muudele tegevustele ja erinevas arengujärgus olevate projektide vedamisele, oleme kaks viimast aastat juulis läbi viinud Võsu Kuurordipäevi, mille kulud on kaetud 90% ulatuses KOP-programmist saadud toetusega. Kuurordipäevade raames toimub kohalik toidu- ja käsitöölaat ning kirbuturg, samuti kodukohvikud ja hoovimüügid. Lisaks oleme alati programmis lisanud nii haridusliku, sportliku ning kultuurilise aspekti (näiteks kohaliku kultuuri- ja looduspärandi matkad ja loengud, SUP-jooga, rannazumba ning erinevad kontserdid).

2022. aasta suvel valmis Leader projekti raames Võsu Koduloorada, mille eesmärk on Võsu kui tänase

Lääne-Virumaa suurima ja populaarseima suvitusküla tutvustamine läbi ajaloolisele rannakuurordile iseloomuliku arhitektuuri, looduse, ajaloo- ja kultuuripärandi. Võsu koduloorada koosneb 23 puidust infostendist, mis moodustavad ca 7-kilomeetri pikkuse raja. 2022. aasta detsembris korraldasime esimest korda Võsul jõululaada ja -peo ning kavatseme sellega jätkata ka järgnevatel aastatel.

Oma koostööpartneriteks peame eelkõige Võsu kandikogu ja aleviku vanemat, samuti kohalikku omavalitsust ja erinevaid ettevõtteid.

Mittetulundusühing Võsu Külaseltsis toimub töö vabatahtlikkuse alusel. Mittetulunduühingu liikmemaksu suurus ja tasumise kord on sätestatud Seltsi kodukorras. Liikmemaksu suurus määratakse Seltsi üldkoosoleku otsusega igaks aastaks eraldi. 2021. aastal oli liikmemaks 20 eurot, pensionäridele 5 eurot ja 16-19 aastastele liikmetele liikmemaksu ei kohaldatud. Külaseltsis on hetkel kaks alla 19 aastast liiget.

2022. aasta 31. detsembri seisuga oli Mittetulundusühing Võsu Külaseltsil 34 liiget.

Mittetulundusühing Võsu Külaselts aruandeperioodi 01.01.2022 – 31.12.2022 tulud kokku olid 5 873 eurot, sealhulgas tulud majandustegevusest 0 eurot, tulud liikmetelt 75 eurot, toetused ja annetused 5 133 eurot ja liikmemaksud 465 eurot. Investeeringud põhivara valmistamiseks moodustasid summas 6092 eurot.

Raamatupidamist teostas Annely Märtin.

2023. aastal on plaanis jätkata senist tegevust ning Seltsil ei ole plaanis tegevust lõpetada.

VÕSU KÜLASELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.