Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, KIVINUKA TN 6 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 47; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, KIVINUKA TN kohta arvamuslugu!"

TALLINN, KIVINUKA TN 6 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 47 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

KÜ Kivinuka 6 on asutatud 2020.aastal Kivinuka elamurajooni arendaja Kivinuka Park OÜ poolt. KÜ sõlmis kinnistu korrashoiu tagamiseks vajalikud lepingud juriidiliste isikutega mille tõttu töötasusid tasutud ei ole. KÜ tööd korraldab valitseja Lahendus+ OÜ. Elamus on kokku 12 korteriomandit.

Aruande aastal toimus 1 elektrooniline koosolek millel otsustati kuivanud mändide raiet. Lisaks toimus üks füüsiline koosolek millel kinnitati 2022.a. aruanne ja 2023.a majanduskava ning arutati terve rida muid küsimusi.

Aruande aasta suuremad tegevused olid: 1 - Seoses korraldatud jäätmeveo projekti raames kevadel vahetunud prigevedajaga osteti välja segaolmejäätmete, biojäätmete ja paberjäätmete prügimahutid vältimaks mahutite äraviimise ja uute mahutite toomise kulude tekkimist.

2 - Täideti liivakastid liivaga.

3 - Mänguväljakute rajamise ja hooldusega tegeleva Atix OÜ poolt on teostatud mänguväljaku kontroll/holldus 4 - Eemaldati kuivanud männid.

Detailne teostatud tööde nimekiri on toodud lisas 9.

Mänguväljaku kontrolli käigus on tuvastatud mõned puudused. Ülevaatuse aktiga on võimalik tutvuda allpool oleva lingi kaudu. Ülevaatuse aktis märgitud poomisohtu kujutavad rihmad on koheselt peale akti valmimist korrastatud haldusettevõtte poolt. Mänguväljaku ülevaatuse akt: https://drive.google.com/file/d/1ejoAytwCovsBSDJZG5DkRfVguAN1U3gP/view?usp=sharing.

Kuivanud mändide kännud jäid freesimata kuna lumekuhjad ei võimaldanud vastavat tehnikat kändudele ligi transportida. Kändude freerimise maksumuse võrra esitas tööde teostaja väiksema arve ning freesib kännud kevadel peale lume sulamist.

Aruandeaastal jätkas arendaja garantiipuuduste kõrvaldamist, kuid kõik tööd ei ole lõpuni viidud. Suurimaks garantiiteemaks on fassaadi krohvi kohtparanduste tegemine mis formaalselt on küll tehtud, kuid KÜ valitseja esindaja hinnangul ei ole töö teostatud nõuetele vastavalt ja töö ei ole vastu võetud. Vastav pretensioon on arendaja esindajale esitatud 2023.a. oktoobris. 2024. aasta kevadel KÜ valitseja jätkab arendaja esindajaga sellel teemal läbirääkimiste pidamist.

2024.a. majanduskava muudatused: 1. Tulenevalt asjaolust, et viimase 3 aasta jooksul on märkimisväärselt tõusnud energiallikate hinnad ei vasta KÜ olemasolev reservkapitali suurus (1536 eur) korteriomandi- ja korteriühistuseaduse §-s 48 sätestatud nõuetele. Sellest tulenevalt on 2024. aastal vajalik teostada täiendavad sissemaksed KÜ osakapitali summas 720 eur (ehk 0,937622 eur/m2). Vastav kulurida on 2024.a. majanduskavaga ette nähtud.

2. Jooksvate ettenägematute kulude katteks igakuiselt kogutavat reservfondi suurust on ümardatud 200 euroni kuus (+8,02 eur/kuus) mugavama arvestuse pidamiseks. Reservfond on aastatel 2021, 2022 ja 2023 aktiivselt kasvanud mille tõttu reservfondi maksete suurendamise järgi vajadust ei ole.

3. 2024.aastal on ette nähtud soojussõlme aasta hoolduse hinnatõus 5 eur/kuus võrra ning tehnohoolduse hinna tõus 13 eur/kuus võrra. Hinnad on püsinud aastast 2020. muutumatul kujul.

4. Vähenenud on 5 eur/kuus võrra mänguväljaku hoolduse/ülevaatuse kulud kuna ülevaatuse hulka lisandusid 3 etapi majade mänguväljakud ja 4 mänguväljaku asemel kontrollitakse korraga 8 mänguväljakut mis viis ühe mänguväljaku kontrolli hinda alla.

5. Tõkkepuu hooldus suurenes 3 eur/kuus võrra.

6. Kõik muud kulud suurenesid üleriigilise käibemaksumäära tõusu võrra v.a. koristusteenus mida osutav ettevõte ei ole käibemaksu kohustuslane.

TALLINN, KIVINUKA TN 6 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.