Rohkema info nägemiseks:

TULEVIKU TEHNOLOOGIAHARIDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1085; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TULEVIKU TEHNOLOOGIAHARIDUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

TULEVIKU TEHNOLOOGIAHARIDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 1085 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 16 korda.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Tuleviku Tehnoloogiaharidus (kood/Jõhvi) loodi suvel 2020, eesmärgiga luua Ida-Virumaale Jõhvi linna uus täiend- ning ümberõppe fookusega rahvusvaheline programmeerimiskool igale vanuserühmale alates 18. eluaastast. MTÜ asutajateks ja kooli eestvedajateks on Eesti ning iduettevõtlusmaastikul tuntud inimesed, kelle eesmärgiks on vähendada IT sektoris valitsevat tööjõupuudust. Asutajateks on Marek Kiisa, Taavet Hinrikus, Martin Villig, Rainer Sternfeld, Mari-Liis Kitter, Maarja Pehk, Merlin

Seeman ja Ede Schank Tamkivi.

kood/Jõhvi alustas tööd septembris 2021 üle 200 õppijaga vanuses 18-64 ja teine lend pea 300 õppijaga käivitus november 2022. Kool kasutab innovaatilist iseõppe programmi, kus puuduvad õpetajad ja loengud ning rõhk on pandud meeskonnatööle ja paindlikule õppekavale. Õppijad läbivad programmi jooksul 3 moodulit, milleks on programmeerimiskeeled GoLang ja JavaScript ning kolmandaks saavad õppijad valida spetsialiseerumise või programmeerimiskeele Rust.

Uue lennu vastuvõtt tähendab, et ligikaudu pool tegevusaastast läheb ka erinevate kampaaniate tegemiseks ja vastuvõtuperioodi korraldamisele. Tulevikus lisandub tegevusele ka lõpetamise periood.

Kool on pärast alustamist kaasanud üle 30 partnerettevõtte, kes toetavad kooli rahaliselt, kuid on kaasatud igapäevatöösse nii tehnilise programmi arendamise kui ka erinevate koolituste ja töötubade läbi viimisega. Partnerite hulgas on SEB, LHV, Wise, Bolt,

Veriff, Pipedrive, XRP Ledger Foundation, Proekspert, Glia, Microsoft, Hedman Law Firm, Admirals ja paljud teised.

Koolil on 10-liikmeline tegevtiim, kes tegeleb igapäevase koolieluga ning sisaldab turundus- ja kommunikatsiooni-juhti, kogukonnajuhti, partnersuhetejuhti ja ka tehnilist tiimi.

MTÜ Tuleviku Tehnoloogiaharidusel valmis 2022 aasta teises pooles oma õppehoone Jõhvis, mis sisaldab kahte õppekorrust (kokku üle 1200m2), hostelit õppijatele ja ka koostöötamise ala. Kokku mahub majja korraga üle 450 inimese õppima ja 150 ööbima.

kood/Jõhvi pakub ka antud koolimaja pinda üüriks erinevate sündmuste jaoks.

2022 tõi kaasa mõningad muudatused IT valdkonnas värbamise aktiivsuse koha pealt. Nii mõnedki ettevõtted Eestis teatasid valdkonna siseselt koondamistest ja/ või peatasid talentide värbamise. Selline olukord võib raskendada uute IT talentide tööturule sisenemist. Üldine trend aga näitab, et huvi IT valdkonna vastu on tõusev.

Riskidena näeme Euribori tõusu, mis on kaasa toonud intressikulude tõusu. Teisi riske seoses valuutakursside, intressimäärade või börsikursside muutumisega koolile tekkinud ei ole.

Tulevasi suuremaid investeeringuid kool hetkel ei planeeri.

TULEVIKU TEHNOLOOGIAHARIDUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.