Rohkema info nägemiseks:

TEEKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 112; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TEEKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

TEEKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 112 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Teeklubi alustas oma tegevust novembris 2020 ning tegutseb vastavalt põhikirjale. MTÜ missiooniks on koolinoorte vanuses 11-17 läbi põhjaliku mentorprogrammi tööharjumuse kujundamine, mille väljundiks on kohviku pidamine Elvas, mida majandavad koolilapsed. Oluline on läbi kohviku tegevuste noorte vabaaja sisustamine ja taskuraha teenimine. MTÜ-l on täna kandev roll noorte ettevalmistuses kohviku pidamiseks ja jooksev kohviku arendus ja kitsaskohtade lahendamisel. Kohviku tegutsemise nimi on kohvik „Lohvik“ laste oma kohvik.

2023 aastal oli eesmärgiks juba loodud nn äri labori keskkonna käivitamine ja toodete teenuste edasi arendamine. Lühikese kevadperioodi vältel komplekteeriti ja koolitati välja suve meeskond. Hooaeg kujunes edukas, sest suudeti leida kliendid ja pakkuda vajalikke teenuseid klientidele.

Peamised teenused olid erinevate karastusjookide, jäätisekokteilide ja jäätise pakkumine ning toiduna erinevad POKE kausid. Tegeleti ka SUP laua rendiga. MTÜ oli ka mitme erineva kogukonna toetusprogrammi saamise algatajaks ja läbiviijaks. MTÜ kogemusõppe projekt on tõestanud oma vajalikkust ja muutunud kogukonna osaks. On tekkinud püsiklientuur. Seda näitab ka jätkuv kasvav noorte huvi osaleda programmis.

Piiratud ressursside tõttu suudame pakkuda osalemist vähem kui pooltele soovijatele.

Kajastatav aruande periood on 01.01.2023 - 31.12.2023 Lõppenud majandusaasta müügitulu oli 24586 eurot ja toetusi saadi 1919 euro ulatuses. Majandustulem jäi 3674 euroga kahjumisse. 2023. aastal olulisi arengu- ja uurimisväljaminekuid ei tehtud ja neid ei planeerita ka järgnevaks majandusaastaks 2024 on plaanis „Lohviku“ programmi ja arendusega edasi tegeleda. Peamiselt keskendutakse statsionaarsest kohast haagisel üleminkele, et olla paindlikum ja lähemal oma kliendile ning olla paindlikum noorte kaasamisel ka väljastpoolt Elvat (senist tegevuskohta). Muudatusega kaasneb teenuste ja menüüde edasiarendamine. Plaan on ka teha vajalikud ettevalmistused võimalikuks laienemiseks teistesse linnadesse.

Arenduste osas on oluline lisavahendite kaasamine kas eraekorist või mõnest haridust toetavast meetmest sest tänases äriõppe mudelis vahendeid arendusteks on langevas majanduses keeruline tekitada.

TEEKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.