Rohkema info nägemiseks:

PÕLLIKU KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 254; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÕLLIKU KÜLASELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

PÕLLIKU KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 254 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Põlliku Külaselts tegutseb Rapla vallas Põlliku külas 2020. aasta augustist.

Ühing on avalikes huvides tegutsev vabatahtlik ühendus.

Ühingu eesmärgiks on Põlliku külakeskkonna arendamine, ajaloo, looduse- ja kultuuripärandi väärtustamine, elukeskkonna ja elukvaliteedi parendamine, kohaliku tegevuse aktiivsuse suurendamine koosloomes ühiste tegevuste kaudu ja kandi arengule kaasa aidates.

Ühingu sihtgrupiks on Põlliku küla elanikud, nende lähikondlased ja järelpõlved, samuti külalised ja matkajad.

Tegevuse eesmärgist tulenevalt on külaseltsi ülesanded: 1) ettepanekute tegemine kohalikule omavalitsusele külakogukonna ja tema elukeskkonna küsimustes ja koostöö edendamine kohaliku omavalitsusega 2) Põlliku külaplatsi ja ühise koosolemise koha väljaarendamine 3) meie kandi arengule kaasaaitavate ürituste, koolituste, näituste, infopäevade korraldamine 4) rahaliste ja muude vahendite hankimine ja vahendamine kogukonnale 5) partnerlussuhete loomine teiste organisatsioonide ja mittetulundussektori vahel 6) igakülgse koostöö arendamine teiste sarnaste organisatsioonidega Eestis ja välismaal.

Ühingul on 14 liiget ja 7 liikmeline juhatus. Juhatuse liikmed on Keith Mäesepp, Ants

Tuuleveski sen, Raivo Kahl, Annika Eving, Jana Reinaru (juhatuse esimees), Maarika

Riismaa, Reinhold Kahl

Seltsi tegevus on 2022 aastal olnud väga aktiivne ja kõik ühingu liikmed on võtnud sellest osa. Olulisemad tegevused 1. Taotleti toetust Leaderi Raplamaa partneluskogust projektile Vana palkmaja taastamise kursused. Projekti kestus 2,5 aastat ja toimub 5 kursust, mille käigua taastakse sepapaja hoone. 2022. aasta suvel toimus kaks kursust, esimese kursusel 8 lõpetajat ja teisel kursusel 9. Juhendaja on meister Rene Miilen. Projekti kirjutas ja kursuste eestvedaja on Maarika Riismaa, kaasaitajad Jana Reinaru, Tarmo Salus,

Kertti Kahl.

2. Koostöös Vabaõhumuuseumi Maa-arhitektuurikeskusega toimus Vana maamaja näidisnõustamine Päri talus, huvilisi sõitis kohale igalt poolt üle Eesti 35. Toimkond

Maarika Riismaa ja Annika Eving.

3. Korraldati 30 osavõtjaga Vana maamaja päev Kädva külamajas. Organiseerijad olid

Maarika Riismaa, Ants Tuuleveski sen, Leelo Rood.

4. Osaleti Rapla valla kaasava eelarve projektide konkursil Põlliku küla valguslahendus.

Tänu heale esiltlusele ja reklaamile toetati mõtet 242 häälega ja võideti hääletus..

Projekti koostas Maarika Riismaa, reklaami aitas teha Siret Tüür.

5. Korraldati talgupäev külaplatsil ja palkhoone taastamise kursuste ruumi ettevalmistuseks. Hoiti korras külaplats Keith Mäesepp.

6. Üle mitmekümne aasta saadi kokku Jaanipäeva lõkke ääres. Eestvedajad olid Siret

Tüür ja Ants Tuuleveski sen.

7. Valmis koduleht. Maarika Riismaa 8. Paranes info esitamine Facebooki kaudu. Siret Tüür 9. Ilmusid artiklid ajalehes Raplamaa Sõnumid Vana maamaja päeva ja Palkhoone taastamise kursuste kohta.

PÕLLIKU KÜLASELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.