Rohkema info nägemiseks:

SAUNAMINISTEERIUM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 75; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAUNAMINISTEERIUM MTÜ kohta arvamuslugu!"

SAUNAMINISTEERIUM MTÜ hetkeolukord

Juba 75 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Saunaministeerium on 2022 aastal loodud ühendus mis kasvas välja saunaliste sõpruskonnast. Asutamisleping on sõlmitud 8.märts 2022 ja registreisse kanti ühing 15.märts 2023. Ühingu asutaja liikmeid on kokku 13 ning juhatus on kahe liikmeline. Juhatusse kuuluvad Marek Mekk ja Jelena Kalames.

Ühingu eesmärgiks on meelelahutuse organiseerimine ning saunakultuuri hoidmine ja arendamine, mille saavutamiseks teostatakse muuhulgas järgmisi tegevusi: (cid:127) koolituste, seminaride, õppevisiitide, konverentside, infopäevade, tuluõhtute, ja teiste sarnaste tegevuste algatamine, (cid:127) toetamine ning läbi viimine; (cid:127) koostöö arendamine teiste asutuste ja organisatsioonidega nii Eestis kui maailmas; (cid:127) erinevate rahastusallikate, fondide ja sponsorvahendite kaasamine ühingu põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks; (cid:127) majandustegevuse arendamine põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks.

Ühing toodab oma põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks erinevaid saunatooteid (naturaalsed saunaseebid, saunasoolasi, kehakoorijaid ning innovaatilisi leilipadajakesi, saunamütse) ning on läbi müügitegevuse suutnud tulu koguda.

Ühing on oma ühe tegutsemisaasta jooksul käinud saunateenust (kümblustünn ja ratastel saun) pakkumas Rebasemõisa Festivalil 2022 aastal ja seal pakkusime siis lisaks ka oma toodangut müügiks. Samuti osalesime piirkonna suurimal Kotuse omal üülaadal Harglas ja Tsirgufestil Tsirguliinas. Saunaministeerium rendib samuti välja täht telke. Esimesel tegutsemise aastal oleme samuti osalemas erinevatel laatadel. 2023 aasta suurim väljakutse on Saunatäna festivali korraldamine ja sügisel e-poe käivitamine, toodangu juurde tootmine ning renditeenused. Saunaministeerium osales eelmisel aastal Emakeele Seltsi ja

Keeleameti “Ehe Eesti ? Eesti ettevõttele eesti nimi 2022” konkursil ja sai seal vabaühenduste kategoorias parima nime võidu. Ühing kuulub ka piirkondliku võrgustikku Kotus. Oleme loonud ka Facebook lehele oma ühingu lehe ning peagi avame saunaministeerium.ee kodulehe.

SAUNAMINISTEERIUM MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.