Rohkema info nägemiseks:

SAUNAMINISTEERIUM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 88; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAUNAMINISTEERIUM MTÜ kohta arvamuslugu!"

SAUNAMINISTEERIUM MTÜ hetkeolukord

Juba 88 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Saunaministeerium on 2022 aastal loodud ühendus mis kasvas välja saunaliste sõpruskonnast. Ühingu asutaja liikmeid on kokku 13 ning juhatus on kahe liikmeline.

MTÜ Saunaministeerium (www.saunaministeerium.ee) on 2022 aastal Kirbu külas loodud ühendus mis kasvas välja saunaliste sõpruskonnast.

Asutamisleping on sõlmitud 8.märts 2022 ja registreisse kanti ühing 15.märts 2022. Ühingu asutaja liikmeid on kokku 13 ning liikmete arv on aja jooksul kasvanud, majandusaasta lõpuga 17 liiget. Juhatusse kuuluvad Marek Mekk ja Jelena Kalames. Tegutsemise piirkond on kogu Valga vald ning 2023a peamiselt oli selleks Valga linn.

Ühingu eesmärgiks on meelelahutuse organiseerimine ning saunakultuuri hoidmine ja arendamine. Ühing toodab oma põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks erinevaid saunatooteid (naturaalsed saunaseebid, saunasoolasi ning innovaatilisi leilipadajakesi) ning tegelevad täht telkide ja saunatelgi renditeenusega. Läbi müügitegevuse suutnud nad projektide ja sündmuste omafinantseeringuteks tulu koguda. Lisaks, et olla veel tegusamad on Saunaministeerium kirjutanud mitmeid projekte omavalitsuse ja Kultuurkapitali toetusfondi.

2023 aasta suvel korraldati Saunatäna festival, mis oli aasta suurim ettevõtmine ja tundus, et see õnnestus väga hästi, sest rahvast oli osalemas palju ning Pedeli ääres oli tõeline saunamöll. https://www.facebook.com/profile.php?id=100083056432819 Paljude inimeste hinnagul oli see üks vingeimaid sündmusi mis üle pika aja Valgas toimus. Lisaks korraldasime sellel talvel jääaugu suplusi koos telksaunaga, mis on osalejatele tasuta ning 31. detsembri osales sellel sündmusel umbes 50 inimest ja lisaks u 20, kes olid suplejaid moraalselt toetamas.

2023a suvel viisime läbi saunamütside töötube Sooru järve ääres ning Valgamaa noorte suvekoolis, mõlemas kohas oli osalejaid umbes 80 inimest.

Ühing kuulub ka piirkondliku võrgustikku Kotus ning MTÜ Valgamaa Partnerluskogu liikmeskonda. Aastal 2024 alustab Saunaministeerium koostööös Valga Partnerluskoguga koostööprojekti Soome sõpruspiirkonna saunafestivali korraldajatega.

SAUNAMINISTEERIUM MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.