Rohkema info nägemiseks:

SAARDE SAUNAKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 117; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAARDE SAUNAKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

SAARDE SAUNAKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 117 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Saarde Saunaklubi asutamisleping on sõlmitud 24.07.2022, asutajateks kolm füüsilist isikut.

Mittetulundusühing on äriregistrisse kantud 25.07.2022.

Saarde Saunaklubi on vabatahtlikkuse alusel ühinenud maailma saunakultuuri ja traditsioonide vastu huvi tundvate isikute iseseisev, kasumit mitte taotlev organisatsioon, mis on loodud demokraatia ja isemajandamise põhimõttel saunakultuuri hoidmiseks ja jätkamiseks, kohaliku elu edendamiseks ja muude mittetulunduslike eesmärkide saavutamiseks.

Saarde Saunaklubi eesmärgid: sauna väärtuste propageerimine ja maailma saunakultuuriga seonduvate heade tavade levitamine; Kilingi-Nõmme avaliku sauna tegevuse eest seismine; Eesti Vabariigi ja Saarde valla kultuurilise, sotsiaalse ja majandusliku arengu toetamine; saunaliste ühishuvide esindamine ja kaitsmine riigivõimu ja kohaliku omavalitsuse organites, suhetes teiste juriidiliste ja füüsiliste isikutega; heade elukommete soovitamine ja saunaalase huviga inimeste ühendamine; liikmete omavahelise koostöö edendamine, vastastikune abistamine, kogemuste ja info vahetamine; liikmete teadmiste täiendamine ja harituse tõstmine; kontaktide tihendamine saunaliste vahel sealhulgas nende suhtlemis- ja puhkevõimaluste avardamine ja edendamine; viia tulevikus, läbi pideva arengu, majandusliku kasvu tulemusena

Kilingi-Nõmme sauna võimalused kaasaegsele tasemele, unustamata uusi projekte.

Saarde Saunaklubi põhitegevuseks oma eesmärkide saavutamisel on saunateenuste osutamine, tutvumisreiside korraldamine erinevatesse saunadesse ja külaliste ning teiste saunaklubide esindajate vastuvõtt, toitlustamine. Lisaks tegeletakse võistlustel osalemise ja korraldamisega, diskussioonide, loengute, kursuste ja meelelahutusürituste korraldamisega, erinevate inimestega kohtumiste korraldamisega (poliitikud, kohaliku võimu esindajad ja teised), kinnisvarahalduse ja renditeenuste osutamisega, karastusjookide, lahja ja kange alkoholi müügiga, saunatarvete ja suveniiride valmistamise ja müügiga ning reklaamiga.

Aruandeperioodil ehitati terrass, et saunalistel oleks koht lõõgastumiseks. Pesuruumides tehti sanitaarremont ning uuendatud veesõlm. Soojustatud on vahelagi, et hoida kokku küttekulusid ning mugavuse tagamiseks soetati külmikud. Lisaks loodi laoruum, kus koostöös Saarde valla ja MTÜga Saarde

Vabatahtlikud Pritsumehed hoiustatakse kriisivarusid.

Uuel aruandeperioodil jätkab Saarde Saunaklubi saunateenuse pakkumise ja muude põhitegevustega oma eesmärkide elluviimiseks.

Eiko Tammist

Dago Reidla

Aleks Lind juhatuse liikmed

SAARDE SAUNAKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.