Rohkema info nägemiseks:

EESTI RASKEMUUSIKALIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 39; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI RASKEMUUSIKALIIT MTÜ kohta arvamuslugu!"

EESTI RASKEMUUSIKALIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 39 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Eesti Raskemuusikaliit on loodud, et aidata luua võimalusi Eesti raskemuusika õppimiseks, loomiseks, tarbimiseks ja ekspordiks. Raskemuusikaliit esindab raskemat muusikat viljelevaid muusikuid ja kollektiive.

Oma eesmärgi saavutamiseks korraldame üritusi, seminare, kogume andmeid ja jagame informatsiooni ja kogemusi, mis aitavad arendada Eesti raskemuusikat.

2023. aastal panime aluse uuele traditsioonilisele üritusele - Raskemuusika Esitluspäev, kus esinemisvõimaluse saavad nii uued bändid kui ka tuntud tegijad, kes esitlevad enda uut loomingut.

www.heavymusic.ee

EESTI RASKEMUUSIKALIIT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.