Rohkema info nägemiseks:

FESTIVITAS CANENS SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 162; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta FESTIVITAS CANENS SA kohta arvamuslugu!"

FESTIVITAS CANENS SA hetkeolukord

Juba 162 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

SA Festivitas Canens korraldas 2023. a kevad-sügis hooajal 17 kontserti järgmistele interpreetidele:

Rene Laur, Joonatan Jürgenson, Karmen Puis, Tamar Nugis, Jaanika Rand-Sirp, Irina

Zahharenkova, Urmas Taniloo, Heigo Rosin, Tanel-Eiko Novikov, Kersti Ala-Murr, Liis Lutsoja,

Jaak Lutsoja, Henri Zibo, Momir Nocakovic, Theodor Sink, Heili Rosin, Maksim Štšura.

Hooaega alustasime vabariigi aastapäevale pühendatud eesti muusika kontsertidega „Helisev

Eesti!“, millele järgnesid kontserdid eesti muusika ja barokipäevade raames. Koolikontsertidel tutvustasime lastele ja noortele erinevate ajastute klaveri, viiuli, akordioni ja flöödimuusikat.

22.06 – 02.08.2023 toimus Pärnumaal juba 17. korda Kabli Päikeseloojangu Festival, kus pakkusime publikule erinevaid akadeemilise- ja džässmuusika kontserte (kokku 8) interpreetide

Johan Randvere, Anett Kulbin, Johannes Laas, Lembit Saarsalu, S. Lopuszynski, Kadri Voorand,

Mihkel Mälgand, H.C. Aavik, Kärt Ruubel, X. Van Dijk, Katariina Maria Kits, Indrek Leivategija ning ans. Rondellus esituses.

Sügisperioodil toimusid lastele ja noortele suunatud kontsert-etendused „Haneema lood“, kus omavahel põimusid muinasjutt ja muusika klaveriduo Ebe Müntel-Jorma Toots ning jutuvestja Inga

Lunge esituses. Jätkame muusikaharidusliku teemaga meie programmides, et tekitada noortes huvi klassikalise muusika vastu ning kasvatada teadlikku kontserdipublikut. Toimusid ka Piip ja Tuut

Teatri etendused „Piip ja Tuut kontserdil“ ning „Piip ja Tuut piparköögis“, kokku 4 etendust

Pärnumaal ja Tartumaal.

Aasta jooksul viisime publikuni 29 kultuuriüritust Tartus, Lõuna-Eesti väikelinnades ja Pärnumaal, millest sai osa üle 2000 külastaja.

2023. aastal jõudsime Kabli Aida remondi- ja renoveerimistöödega sellise valmisolekuni, et saime esimest aastat täita selle sisutegevustega, pakkudes piirkonna elanikele suuremas mahus üritusi.

Aida renoveerimistööd on lõpusirgel. Töös on san. ruumide korrastamine, ahju ehitamine söögisaali, I ja II korruse kõrvalruumide viimistlus ja sisustamine. Järgnevatel aastatel on plaanis tuua sisse ka toitlustusteenus nii külastajatele kui esinejatele.

Koostööpartnerid-toetajad: Kultuuriministeerium, Eesti Kultuurkapital ja Ekspertgrupid, Eesti

Rahvakultuuri Keskus, Heategevusfond Aitan Lapsi, Häädemeeste vald, Pärnumaa Omavalitsuste

Liit, Kabli Külaselts, Kabli Pagar, Kosmonautika Puhkekeskus, Liivi Lahe Partnerluskogu, ajaleht

Liiviranna, Postimees, Visit Estonia, Egonligi OÜ, Delfi Meedia, Tartu Ülikool, Digiposter OÜ,

Kultuuritahvel MTÜ.

Peame oluliseks toetada professionaalsete muusikute loomingulist tegevust läbi kontserttegevuse korraldamise, et seeläbi rikastada muusika- ja kultuurielu väljaspool tõmbekeskusi.

FESTIVITAS CANENS SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.