Rohkema info nägemiseks:

ÜLIÕPILASKONNA SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 446; jälgijaid - 24. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ÜLIÕPILASKONNA SA kohta arvamuslugu!"

ÜLIÕPILASKONNA SA hetkeolukord

Juba 446 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

Üliõpilaskonna Sihtasutuse eesmärgiks (ÜKSA) on toetada Tartu üliõpilaskonna tegevusi.

Põhitegevus 2022. aastast on põhilised tuluallikad olnud reklaami müük ja projektide sihttoetused.

ÜKSA on OLE ROHKEM. (kaitstud kaubamärk) brändi ja tegevuste eestvedaja Tartus.

Arendame ja toetame Tartus tegutsevaid tudengeid koondavaid organisatsioone selleks, et nad oleksid võimelised paremini pakkuma oma liikmetele praktilisi kogemusi ning ülekantavaid oskuseid. Teiseks tegeleme erinevate populariseerimistegevustega, et suunata tudengeid nendesse organisatsioonidesse. Kõigi oma tegevuste efektiivseks korraldamiseks oleme ellu kutsunud OLE ROHKEM. Tartu Tudengiorganisatsioonide Koostöövõrgustiku, kuhu saavad kuuluda kõik Tartu tudengiorganisatsioonid.

Tegutseme selle nimel, et muuta Tartu tudengitele üheks maailma kõige arendavamaks keskkonnaks, kuhu tulles on kõigil üliõpilastel võimalik juba ülikooli ajal omandada kõik vajalikud kogemused selleks, et pärast koolist lahkumist olla valmis sisenema tööturule, alustama oma ettevõttega või olla edukas eestvedaja mõnes muus valdkonnas.

Olulised sündmused majandusaastal

Veebruaris lõppes Arenguprogramm, mille raames kuus organisatsiooni koos mentorite toega said tegeleda oma organisatsiooni arenguvajaduste lahendamisega.

9-10. aprill toimus OLE ROHKEM. Kevadpäevad 2022, mis oli tudengiorganisatsioonide eestvedajatele suunatud kahepäevane konverents, mille eesmärgiks oli esimest korda pärast koroonast tingitud piirangute lõppu tuua Võrgustik taas kokku. Sündmusel toimusid koolitused ja XVII ümarlaud, kus arutasime võrgustiku tulevikku pärast piirangute ajastut. Osales umbes 40 inimest.

16.-17. aprill toimus ÜKSA vabatahtlike väljasõit Sõmerpallu. Tegu oli esimese mahukama väljasõiduga pärast aastapikkust pausi koroona tõttu, mille raames arendasime kahe päeva jooksul koolitustega vabatahtlike ülekantavaid oskusi ja motiveerisime liikmeid organisatsiooni rohkem panustama. Osales umbes 20 inimest.

18. juuni 2022 toimus ÜKSA vabatahtlike lõpupidu, mis oli ühine koosviibimine ÜKSA liikmetele, et lõpetada üks tegevushooaeg ja anda avapauk suveprojektidele. Osales umbes 20

ÜLIÕPILASKONNA SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.