Rohkema info nägemiseks:

NARVA-JÕESUU HOOLDEKODU SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1724; jälgijaid - 10. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NARVA-JÕESUU HOOLDEKODU SA kohta arvamuslugu!"

NARVA-JÕESUU HOOLDEKODU SA hetkeolukord

Juba 1724 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus.

Sihtasutus Narva-Jõesuu Hooldekodu (90003717) on 174 teenusekohaga segatüüpi ööpäevaringne hoolekandeasutus. Sihtasutuse asutajateks on Narva-Jõesuu linn. Sihtasutuse eesmärkideks on eakate ja puudega, sealhulgas psüühilise erivajadusega inimeste elukvaliteedi parendamine läbi sotsiaalhoolekande- ja sellega seotud teenuste pakkumise ning sihtasutusele üle antud ja sihtasutuse kasutusse antud varade valdamine, valitsemine ja arendamine. SA Narva-Jõesuu Hooldekodu juhib üheliikmeline juhatus. Juhatus annab aru sihtasutuse nõukogule, kuhu on sihtasutuse asutaja poolt nimetatud 2023.a seisuga neli liiget. Nõukogu liikmed on Narva-Jõesuu linna elanikud.

Hooldekodu kinnitatud struktuuri koosseis on jaotatud järgmiselt: 5,25 administratiivpersonali, 19,5 töökohta majandusosakonnas, 62,25 ametikohta hooldusosakonnas ja 5 töökohta koduõendusosakonnas.

Sihtasutuse juhtimine.

Sihtasutuse organid on juhatus ja nõukogu. Sihtasutuse nõukogu on neljaliikmeline. Nõukogu liikmed nimetab Narva-Jõesuu Linnavalitsus kolmeks aastaks. Põhikirja kohaselt kavandab nõukogu sihtasutuse tegevust, korraldab sihtasutuse juhtimist ning teostab järelevalvet sihtasutuse ja juhatuse tegevuse üle. Nõukogu koosseisu kuuluvad: Arne Pilvar, Iraida Tšubenko, Svetlana

Moissejeva ja Kersti Objartel. Hooldekodu igapäevast tegevust juhib ja korraldab juhatus. Juhatus on üheliikmeline. Juhatuse volituste kestus on kolm aastat.

Hoolekandeteenuste osutamine.

Sihtasutus Narva-Jõesuu Hooldekodus osutatakse järgmised sotsiaalhoolekande teenuseid: ööpäevaringne põetus-hooldusteenus täiskasvanutele ja puuetega isikutele (134 teenusekohta alates 01.05.2023.a), ööpäevaringne erihooldusteenus psüühikahäiretega isikutele (40 teenusekohta).

Teenusekohtade keskmine täituvus 2023 aastal oli planeeritust väiksem ning moodustas alates maikuust 97.1% seoses ruumide renoveerimisega ja kohandamisega. Hoolekandeteenuseid osutatakse vastavalt isiku hooldusvajadusest ja teenuse liigist 6-s eraldiseisvas osakonnas alates 01.05.2023.a. Hooldekodus tegutseb tööpäeviti päevakeskus. Hooldekodul on oma köök, söökla ja pesumaja. Igas osakonnas on pesu pesemise ja kuivatamise võimalus. Klientidele tagatakse pere- ja eriarstiabi. Hoolealustele heaolu ja turvalisuse tagamiseks on suurendatud eesliini (hooldaja, tegevusjuhendaja, köögiabilised) töötajate arv. SA Narva-Jõesuu Hooldekodu (90003717) 2023.a esimese lisaeelarve vastuvõtmine on tingitud riiklikul tasemel ellu viidava hooldusreformiga alates 01.07.2023.a. Juhatuse liikme poolt on tehtud vastavad arvutused hoolduskulude kindlakstegemiseks. Alates 01.07.2023.a esmaliini töötajatele on tõstetud töötasud. Iseseisvalt õendusteenuse osutamiseks Terviseamet on väljastanud sihtasutusele tegevusloa nr L05006.

Hoolekandeteenuste ostjateks on kohalikud omavalitsused, eraisikud ja riik.

SA Narva-Jõesuu Hooldekodu poolt osutatav väljaspool kodu ööpäevaringne üldhooldusteenus sisaldab: n ööpäevaringset põetus-ja hooldusteenust; n majutust 1-,2-,3 ja 4-kohalistes tubades; n toitlustamist vähemalt 3 korda päevas; n tasuta iseseisev õendusabi (rahastab Tervisekassa); n päevategevust; n nõustamist; n hingehoiuabi; n isikliku pesu pesemise ja kuivatamise võimalust vastavalt vajadusele; n abivahenditega (kepid, kargud, käimisraam, ratastool, kuulmisabivahend jms) varustamise korraldamist ja nõuetekohase kasutamise nõustamist; n transporditeenust pere- ja eriarsti vastuvõtule tavalise mootorsõidukiga, vajadusel tervishoiuasutusse; n kultuuriüritusi;

NARVA-JÕESUU HOOLDEKODU SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.