Rohkema info nägemiseks:

TÕSTAMAA MÕIS SA

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 274; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TÕSTAMAA MÕIS SA kohta arvamuslugu!"

TÕSTAMAA MÕIS SA hetkeolukord

Juba 274 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sihtasutus Tõstamaa Mõis on asutatud 07. juulil 2003.a. Tõstamaa Vallavalitsuse poolt. Sihtasutuse eesmärk on Tõstamaa mõisahoonete ja territooriumi haldamise ja remondi korraldamine, muinsus- ja arhitektuuriväärtuste säilitamine ning eksponeerimine. Samuti on seatud eesmärgiks arendada mõisaansamblis turismialast tegevust, toitlustust ning vara valitsemise ja kasutamise kaudu osutada täiskasvanu-, kutse- ja huviharidust.

Aruandeaastal oli peamiseks tegevuseks mõisamajas, kui kultuurimälestises, ekskursioonide korraldamine koos giiditeenuse- ning majutusteenuste pakkumine ning ürituste korraldamine ja tellimusürituste läbiviimine. 2022. aasta suvekuudel oli Tõstamaa mõisas avatud infopunkt mille eesmärk on tutvustada Tõstamaa mõisa, pakkuda kohalikku käsitööd ja anda infot kogu meie piirkonna kohta. Külastajaid oli suveperioodil kokku 2700.

Mõisahäärberi keldriruumidesse on rajatud kaks muuseumi: koduloomuuseum ja kinoajaloomuuseum. Giididena tutvustasid mõisa ajalugu ning näitasid kompleksi gümnaasiumi turismiõppe õpilased ning turismihuvilised põhikooli osast. Ekskursioone viidi mõisas läbi põhiliselt eesti ja inglise keeles. Soome-, rootsi- ja muukeelsete gruppide puhul oli gruppidel oma tõlk kaasas.

2022. aasta suvel mängiti mõisahäärberis 3 teatrietendust, koostöös Ühendus R.A.A.A.M.-iga: "Praegu pole aeg armastamiseks" , "Diktaator, naljamees ja liiderdaja" ja "Läbi kõigi elude ma otsin sind..." . Lavastaja Damir Salisjanov (Udmurtia).

Nii, nagu 2021 aastal oli ka 2022 aastal sihtasutuses kaks töölepinguga töötajat ja juulis ja augustis töötasid Tõstamaa Keskkooli turisminduse eriala õpilased mõisas giididena.

Palgakulud kokku olid 2022 aastal 10 436 eurot

Palgakulud kokku olid 2021 aastal 10 142 eurot

Sihtasutuse tegevust juhib üheliikmeline juhatus ja kolmeliikmeline nõukogu.

2022. aastal juhatuse ja nõukogu liikmete tööd ei ole tasustatud.

Suhtarvud 2022 2021

Võlgnevuse kattekordaja (käibevara/lühiajalised 25,66 14,82 kohustused)

Omakapitali kordaja (omakapital/passiva 1,00 0,99 kokku)

TÕSTAMAA MÕIS SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.