Rohkema info nägemiseks:

US TENNISEAKADEEMIA SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 754; jälgijaid - 48. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta US TENNISEAKADEEMIA SA kohta arvamuslugu!"

US TENNISEAKADEEMIA SA hetkeolukord

Juba 754 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 48 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

SA US Tenniseakadeemia (USTA) on suurim ja sel aastal ka edukaim tennisekool Eestis. Oleme olnud tegevad alates aastast 2009. USTA tegutseb Forus Spordikeskustes Tondil, Viimsis ja Nõmmel ning

Audentese tennisehallis. Tegemist on nüüdisaegsete kvaliteetsete spordikeskustega. Tondi

Tennisekeskuses on 10 siseväljakut, 7 välisväljakut ja 4 squashiväljakut. Laste ehk sulgpallihallis on 6 sulgpalliväljakut, mis kasutatavad ka viie minitennise väljakuna. Audentese tennisehall, kus on viis kõvakattega siseväljakut, asub vaid mõne minutilise jalutustee kaugusel Forus Spordikeskus Tondist.

Alates 2014. aastast on avatud USTA sulgpallikool ja täiskasvanute tennisekool Tondil ning alates 2017.

aastast tegutseb USTA all ka Golden Dance Club tantsukool. 2018. aasta septembris avati Forus

Spordikeskuses Viimsis USTA osakond. Forus Spordikeskus Viimsis on 4 kõva- ja 2 vaipkattega väljakut.

Aastal 2022 avasime seal ka täiskasvanute tennisetreeningute grupid. 2022 aasta suvel renoveeriti vällisväljakud Nõmmel. Väga suurel hulgal suviseid treeninguid oleme nüüd läbi viinud just Nõmmel.

TopClay kattega väljakute hooldustööd on oluliselt väiksemad ja pikendavad väljaku kasutus- ja mänguaega. Lisaks välisväljakutele on Nõmmel ka ühe väljakuga sisehall, mida lähiaastatel ootab samuti ees uuendus.

USTA eesmärk on tuua tennise, sulgpalli ja tantsu juurde võimalikult palju inimesi ning läbi süsteemse õppetöö kasvatada sportliku ja terve eluviisiga harmooniliselt arenevat inimest. US Tenniseakadeemia põhiväärtused on kvaliteet igal sammul, avatus tegevustes, tagasiside ja parim klienditeenindus ning tulemuslikkus. Õppeperiood kestab sügisest juuni keskpaigani. Võistlustele suunatud sportlaste grupid treenivad aastaringselt. Aastal 2022 avasime Tondi kõikidele gruppidele ka suvetreeningud. Suviti oleme lastele korraldanud erinevaid laagreid. Linnalaagrid Tondil ja Nõmmel täiesti uutele tennisehuvilistele, meie enda õpilastele linnalaagreid Viimsis ja laagreid Adila Heaolu ja Puhkekeskuses. Võistlustele suunatud gruppide laagrid on toimunud nii Viljandis kui ka Käärikul. Tennisekooli suurtoetaja on alates 2023 suvest Viking Motors /KIA. Partneri nimelised sise- ja välisväljakud on leitavad Tondil. Turniiridele ja laagritesse sõitmiseks on USTA treenerite truuks kaaslasteks KIA ProCeed mudelid. USTA pallipartneriks saab peatselt Piletilevi. Pikaajalikseks toetajaks on BLRT.

Tenniseakadeemias on Eesti tippmängijaid igas vanuses, suur hulk harrastustennisiste, täiskasvanud treenijaid, sulgpallureid ja tantsijaid. Seisuga kevad 2023 õppis Tondi USTA-s 223 noortennisisti, Viimsis 249, sulgpallureid 40, tantsijaid 46 ja täiskasvanud tennisiste 100. Kokku üle 650 iganädalase treeningutel osaleja. Eesti meeste üksikmängu edetabeli esimese 12 hulgas on seitse USTA liiget, sealhulgas kolm esimest.

Treenereid oli 2022/2023 õppehooaja eelse seisuga tennisekoolis 18, lisaks üks üldfüüsilise kehalise ettevalmistuse treener, üks sulgpallitreener ja kaks tantsu treenerit.

Oleme järk-järgult kasvatanud treeningmahtu ja õpilaste arvu. Suurendasime treeningtunde ca 12% ulatuses september 2022 vs 2021. USTA on Eesti tenniseklubide edetabeli liider. Uue suunana pakkusime perioodil suvi 2022 väliste treeningute võimalust ka harrastusgruppidele. Viimsi osakonnas tõstsime täiskasvanud treeninggruppide osalejate arvu septembri 2022 kuuelt osalejalt aprillis 2023 kahekümnele. Forus Spordikeskuses Tondil toimunud WTA tennise suursündmuse ajal pakkusime treeninguid alternatiivsetel väljakutel ja treeningsaalides. Alates märtsist 2023 alustasime igakuisete loengusarjadega. Hooaja lõpetasime meeleoluka seiklusorienteerumisega. Adila suvelaagritesse

US TENNISEAKADEEMIA SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.