Rohkema info nägemiseks:

HEATEGEVUSFOND MINU UNISTUSTE PÄEV SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 625; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HEATEGEVUSFOND MINU UNISTUSTE kohta arvamuslugu!"

HEATEGEVUSFOND MINU UNISTUSTE PÄEV SA hetkeolukord

Juba 625 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Heategevusfond Minu Unistuste Päev on 2011. aastal loodud vabatahtlike panusel ning eraisikute ja ettevõtete toetusel tegutsev sihtasutus, mis aitab ellu viia raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi. Fondi eesmärk on toetada sihtrühma laste ja nende lähedaste vaimset tervist, mis on oluline osa raviprotsessist.

Millist mõju me loome? (cid:127) Toetama läbi positiivsete elamuste laste ravi.

(cid:127) Pakume lastele võimalust kogeda erilisi hetki ja jagada neid oma lähedastega.

(cid:127) Aitame läbi unistuste täitumise tõsta lastes lootust ja motivatsiooni ning vähendada eraldatuse tunnet.

FONDIST

Missioon

Minu Unistuste Päev viib ellu raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi, pakkudes seeläbi lastele ja nende lähedastele emotsionaalset tuge, positiivseid elamusi ja hingejõudu raskel teekonnal toimetulekuks.

Visioon

Minu Unistuste Päev on heategevuse eeskuju ühiskonna mõtteviiside kujundamisel. Julgustame eraisikuid, ettevõtteid, avalikku sektorit, arste ja ühinguid tegema koostööd, väärtustama ja panustama raskelt või krooniliselt haigete laste ning nende lähedaste vaimsesse tervisesse.

Oleme toetajatele eelistatud valik oma annetusi planeerides ning vabatahtlikele kõrgelt hinnatud organisatsioon, kuhu oma aega ja pühendumust kinkida.

Väärtused

Minu Unistuste Päeva väärtused said sõnastatud vabatahtlike, tegevjuhi ning nõukogu ühise töö tulemusena 2017. aastal.

Positiivsus

Positiivse ellusuhtumise ja meeldejäävate sündmuste kaudu toome rõõmu ning julgustust haigete laste ja nende lähedaste ellu. Aitame lastel uskuda ja unistada, et takistused on ületatavad ning soovid tõesti lähevad täide.

Koostöö

Väärtustame meeskonnatööd, initsiatiivikust ja mitmekülgsust, sest just koos suudame rohkem ja kõige paremini. Tunnustame üksteist ning jagame konstruktiivset tagasisidet.

Usaldusväärsus

Oleme oma tegemistes läbipaistvad ning hindame meile osaks saanud usaldust. Viime kõik unistused ellu hoole ja pühendumisega seades lapse huvid alati esikohale.

MEESKOND

Patroon

Alates novembrist 2022 on Heategevusfondi Minu Unistuste Päev patroon armastatud Eesti laulja Birgit Sarrap. Patrooni roll on suurendada teadlikkust sihtasutuse olemasolust, juhtida tähelepanu haigete laste ja nende perede vaimsele tervisele ning aidata koguda annetusi fondi eesmärkide elluviimiseks.

Minu Unistuste Päeva patrooni rolli on varasemalt täitnud lauljad Lenna Kuurmaa ja Annely Peebo.

Nõukogu

Alates 2014. aasta septembrist tegutseb fondi juures oma ala professionaalidest koosnev nõukogu. 7-liikmelisse nõukokku kuuluvad esinaine

Lilia Kristianson, nõukogu liikmed dr Maila Raidmäe, Karita Sall, Indrek Alliksaar, Jaanus Mägi, Heidi Tülp ja Maarja-Linda Taur. Minu Unistuste

Päeva nõukogul on nõuandev ning juhatuse tegevusele järelevalvet teostav roll. Nõukogu koosolekud toimuvad neli korda aastas.

HEATEGEVUSFOND MINU UNISTUSTE PÄEV SA kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.