Rohkema info nägemiseks:

RESERVOHVITSERIDE KOGU VENDLUSFOND SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 260; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RESERVOHVITSERIDE KOGU VENDLUSFOND kohta arvamuslugu!"

RESERVOHVITSERIDE KOGU VENDLUSFOND SA hetkeolukord

Juba 260 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkas Sihtasutus reservohvitseride kogu vendlusfond oma põhikirjalise tegevusega. Alustati ühe väikesemahulise projektiga - ohvitseri ja allohvitseri mõõkade sangrihmade väljatöötamisega. Valminud on prototüübid ja ohvitseri mõõga sangrihmade esimene partii on soetatud. Toimub sangrihmade juurutamine koostöös kaitseliidu ja kaitseväega.

2022. a jätkas Vendlusfondi nõukogus Heino Piirsalu (esimehena), Kaupo Kiis ja Villu Õun volitustega kuni 02.06.2024. Juhatuses jätkas Mari

Uuemaa volitusega kuni 31.05.2024.

2023. aastal Vendlusfond jätkab tavapärase tegevusega ja ei plaani ette võtta uusi projekte, suuri kulusid ega teha investeeringuid. Alustatud sangrihma projekt on plaanis 2023. aastaga lõpule viia.

2022 2021

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 40.37 17.99

Maksevõime kordaja 18.82 12.2

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja = käibevarad / lühiajalised kohustused

Maksevõime kordaja = (käibevarad - varud) / lühiajalised kohustused

Mari Uuemaa juhatuse liige

RESERVOHVITSERIDE KOGU VENDLUSFOND SA kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.