Rohkema info nägemiseks:

TALLINNA VENE LÜTSEUM SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 542; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINNA VENE LÜTSEUM kohta arvamuslugu!"

TALLINNA VENE LÜTSEUM SA hetkeolukord

Juba 542 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sihtasutus Tallinna Vene Lütseum on asutatud Tallinna Linnavolikogu 8. märtsi 2012 otsuse nr 38 alusel.

Sihtasutuse asutaja on Tallinna linn.

Sihtasutus osutab teenust Tallinna linnale.

Sihtasutuse juhatuse liikmed on Svetlana Jantšis ja Urve Läänemets.

Sihtasutuse nõukogu liikmed on Vadim Belobrovtsev (esimees), Aurika Meimre, Leivi Sher.

Sihtasutuse põhikirjaline ülesanne on riiklike õppekavadega määratud mahus tasuta põhi ja üldkeskharidusele lisaks korraldada ainealaseid konsultatsioone Tallinna koolide õpilastele. Sihtasutus kasutab Tallinna linna poolt eraldatud vahendeid mitte ainult tasuta õppeürituste läbiviimiseks, vaid ka sotsiaalse toe pakkumiseks õpilastele, kes ei saa endale lubada repetiitorlust.

Arvestades sihtasutuse ülesannet, pole meil investeeringuid ja tegutseme vastavalt linna poolt eraldatud eelarvele. Samuti pole toimunud olulisi sündmusi 2022. aastal.

Eesmärgi täitmiseks oli 2022. aastal planeeritud sarnaselt eelnevale tegevusaastale õpilaste ja pedagoogide toetamine nende tegevuses, samuti õppetöö individualiseerimise laiendamine aitamaks kaasa tulemuslikule õppetööle. Õpetajad koostasid ainealaseid materjale põhiliselt diferentseeritud ülesannete ja töölehtedena.

2022. aastal korraldas sihtasutus õppetegevusi 150 õpilasele esimesel poolaastal ja 90 õpilasele teisel poolaastal. Septembris 2022 andsime informatsiooni veebis ja e-posti teel koolijuhtidele sihtasutuse töö jätkamiseks ja koostasime ankeedi registreerimiseks. Konsultatsioonidega alustati 01.10.2022. aastal. Esimesel poolaastal töötas 9 õppegruppi: (cid:127) 3 gruppi matemaatikas (10-12. klassides), kus õppetöö toimus vene keeles; (cid:127) 2 gruppi matemaatikas (9 ja 12 klasside õpilased), kus õppetöö toimus eesti keeles; (cid:127) 1 grupp keemias (10-12 klassid), 1 grupp füüsikas (10-12.klassid) ja 1 grupp bioloogias (10-12. klassid), kus õppetöö toimus vene keeles; (cid:127) 1 eesti keele grupp (10-12. klassis), mis töötas eesti keele kohvikuna.

Teisel poolaastal töötas 3 õpilasgruppi vähem-2 matemaatika gruppi ja 1 eesti keele grupp. Tagasiside osalevatelt õpilastelt on alati olnud positiivne.

Eelarve 2022. aastaks oli 52 630 eurot, aastaks 2023 on eelarve 47 357 eurot. Arvestades ärevat sotsiaal-poliitilist olukorda, konsultatsioonide külastatavuse langust ja vähenenud eelarvet otsustati vähendada juhatuse koosseisu ühe inimese võrra. Juhatus hindab sihtasutuse tegevuse 2022. aastal rahuldavaks.

Urve Läänemets

Juhatuse liige

TALLINNA VENE LÜTSEUM SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.