Rohkema info nägemiseks:

INNOVATSIOONIKESKUS INNOKAS SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 316; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta INNOVATSIOONIKESKUS INNOKAS SA kohta arvamuslugu!"

INNOVATSIOONIKESKUS INNOKAS SA hetkeolukord

Juba 316 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

SA Innovatsioonikeskuse INNOKAS sihtgrupp on lapsed ja noored, kel on huvi loodus- ja täppisteaduste (LTT) valdkonna vastu. Samuti need, kes tahavad arendada ettevõtlikkust, omandada teadmisi ja saada praktilisi oskusi ettevõtlusest. Noored saavad kasutada INNOKA teaduse ja tehnoloogia valdkonna uusi innovaatilisi võimalusi oma võimekuse edendamiseks.

Meie lapsed ja noored osalevad püsivalt LTT valdkonna õppes, õpilasfirmade tegevuses, teadusprojektides, mudellennu- ning robootikavõistlustel.

Tehnoloogiakool INNOKAS 2019. aasta septembrist alustasime huvikooliga. Tehnoloogiakoolis saab õppida: robootikat erinevatel raskusastmetel (sh Lego Mindstorms EV3,

Arduino), inseneeriat, 3D modelleerimist ja 3D printimist, 3D mängude loomist ja arendust, programmeerimist Pythoni programmeerimiskeelega,

Micro:bitide programmeerimist, jootmist, mudellennunduses ehitada rakette ja lennukeid, keemiaõppes teha põnevaid katseid, kosmosekoolis avastada maailmaruumi saladusi ning luua oma õpilasfirma. Huvikooli info asub aadressil http://innokas.ee/info/. Huvikoolis õpib üle 100 koolinoore Lääne- Harju- ja Pärnumaalt.

Aktiivses kasutuses on 2018. aastal avatud virtuaalreaalsuskeskus.

Lisaks viime läbi teaduse ja tehnoloogiaalaseid õppe- ja perepäevi INNOKAS, koolides, lasteaedades ning firmasündmustel. Osaleme teadusepopulariseerijatena erinevatel festivalidel, messidel ja laatadel üle Eesti. Haapsalus oleme oma boksiga väljas traditsiooniliselt juunis toimuval perepäeval promenaadil ning augustis Valge Daami lastealal.

INNOKAS toimuvad koolivaheaegadel 3-päevased sügis- kevad- ja suvekoolid.

Sündmused

Detsembris korraldame INNOKASe õpilastele traditsioonilise fantaasiarobotite võistluse. Lastele ja noortele meeldib võistlus väga.

2022. aastal ei saanud juhatuse liikmed tasu juhatuse liikmeks olemise eest. Sihtasutus Innovatsioonikeskus INNOKAS juhatusse kuulub üks liige. 2022. aastal töötas Sihtasutus Innovatsioonikeskus INNOKAS keskmiselt 4 töötajat. Tööjõukulude kogusumma oli 46 482 eurot.

Angela Leppik juhatuse liige

INNOVATSIOONIKESKUS INNOKAS SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.