Rohkema info nägemiseks:

EESTI PILLIFOND SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 220; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI PILLIFOND SA kohta arvamuslugu!"

EESTI PILLIFOND SA hetkeolukord

Juba 220 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

SA Eesti Pillifond tegevusaruanne 2023

Kuu Tegevused 1. Kultuuriministeeriumi 2022 a. tegevustoetuse aruande esitamine; 2. Kodulehe ja facebook täiendamine (jaan – dets); 3. Eesti Kontserdi ja Pillifondi koostöösarja Pillifondi gala „Aastaajad” kontseptsiooni väljatöötamine 2023.

Kontserdid ja esitlusüritused kutsetega külalistele; 4. Kultuuriministeeriumi programmis „Kultuurisõber” osalemine;

Jaanuar 5. Pillide taotlusvooru väljakuulutamine ( 7 instrumenti); ekspertkogude moodustamine; 6. Pillide soetuse konsortsiumlepingu väljatöötamine; 7. Läbirääkimised potentsiaalsete investoritega.

1. Pillifondi nõukogu koosoleku ettevalmistamine ja läbiviimine (14.02); 2. Pillifondi nõukogu e – koosoleku ettevalmistamine ja läbiviimine; taotluste tulemuste kinnitamine (17.02 – 19.02) 3. Konsultatsioonid ekspert Eero Haahtiga (Soome) pillide hoolduslepigu teemal; hoolduslepingu muutmine ja kinnitamine; 4. Lepingute sõlmimine 7 instrumendi ja 6 meistripoogna kasutusõiguse saamiseks järgnevaks kolmeks

Veebruar aastaks; 5. Majandusaasta aruande ettevalmistamine ja esitamine; audiitorfirmade pakkumiste ettevalmistamine ja kinnitamine; 6. G4S otsustati nimetada „Kultuurisõber” programmis toetajaks. Kõrgetasemeline pidulik üritus restoranis „Tuljak” (2.02).

1. Infomaterjalide korrastamine, tõlked; 2. Altviiuli Urquart kindlustusjuhtumi registreerimine Lark/Lloyd kindlustusfirmas; Aston Larki poolt aktsepteeritud sertifitseeritud remondimeistri leidmine ja pilli remondi tähtaja kinnitamine; pilli omaniku teavitamine juhtumist. Kindlustuselt õnnetusjuhtumi rahaline korvamine 100% ulatuses.

3. Pillifondi kontserdid ja esitlused ettevõtete ning eraisikute üritustel: restoranid „Puri” ja Art priori”, kodukontserdid jne. (märts - detsember)

Märts 4. Pillifondi ja Eesti Kontserdi koostööprojekti „Aastaajad” ettevalmistused Pärnus, Tartus ja Tallinnas.

Dextra fondi (Norra) ja Soome Kultuurkapitali muusikute kaasamine projekti. Kutsete saatmine ja fondi esitlus.

5. Meediakajastused Postimehes, intervjuud ERR is.

1. Norra Saatkonnaga koostööprojekti ettevalmistamine – Norra Iseseisvuspäeva tähistamise muusikaline kujundus (10.05); 2. Läbirääkimised ettevõtjatega tutvustusürituste võimaliku toimumise ja esinejate osas 2023. aastal;

Aprill 3. Pillifondi video/traileri valmistamise käivitamine koostöös „Sunbeam” ettevõttega; materjali kogumine (intervjuud), videomaterjali kogumine ja edastamine (aprill – nov).

1. Läbirääkimised Pärnu ettevõtjatega Pillifondi toetamise teemadel.

2. Tudengitest pilli kasutajatele 50 % kindlustumakse toetuse sisseviimine Kultuurkapitali vahenditest.

Mai 1. Tallinna Filharmoonia juhtkonnaga läbirääkimised pilide kasutajate kindlustusmakse 50% tasumises tööanda poolt.

Juuni

EESTI PILLIFOND SA kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.