Rohkema info nägemiseks:

ELVA TEENUSED SA

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 888; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ELVA TEENUSED SA kohta arvamuslugu!"

ELVA TEENUSED SA hetkeolukord

Juba 888 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

TEGEVUSARUANNE

Sihtasutus Elva Teenused on asutatud 04.07.2018 kohaliku omavalitsuse üksuse poolt. Sihtasutus kuulub

Elva Vallavalitsuse konsolideerimisgruppi.

Sihtasutuse tegevuse eesmärgiks on Elva haridusasutustes toitlustamise korraldamine, lähtudes eelkõige tervisliku ja kohaliku tooraine kasutamise põhimõtetest ning Elva valla haridusasutuste hoonete ja -rajatiste haldamine, majandamine ja korrashoid, muuhulgas: 1) sihtasutusele tasuta kasutamiseks antud köökide majandamine ja nõuetele vastavuse tagamine; 2) köökide vajaliku tehnilise varustatuse tagamine.

Tegevuse eesmärgid peavad saama täidetud peamiselt Elva Vallavalitsuselt saadud teenuste tellimuste ning sihtfinantseerimiste toel, väiksemal määral tasuliste teenuste müügist muudele osapooltele saadud vahenditest ning muudelt osapooltelt saadud toetuste arvelt.

Sihtasutust juhib 1-liikmeline juhatus ja 3-liikmeline nõukogu.

Sihtasutuse tegevus 2022 aastal

Kogu majandusaastat on varjutanud Ukrainas alanud sõda ning töötajate puudus, kes on olnud eneseisolatsioonis, haiged või muul põhjusel eemal. Seetõttu on tugevalt olnud häiritud sihtasutuse arendustegevus, kuna pidevalt olime kohustatud otsima asendajaid ning tööd ümber korraldama tööjõu puuduse tõttu.

Toitlustusteenused

Toitlustusteenuste hinnad Elva vallale käibemaksuta summades: koolilõuna 1,75 eurot, toidupäev lasteaias 3,375 eurot, pikapäevarühma toidukord 1,30 eurot, hommikupudru koolis 0,35; olenemata tegelikest sööjate arvust on koolilõuna baasmaksumus 1,05 eurot (v.a vaheajad), lasteaia toidupäeva baasmakse 1,875 eurot;

Covid-eriolukorra ajal, kui haridusasutus oli suletud, oli kooliõpilaste eest tasu 0,835 eurot ja lasteaia lapse eest 1,5 eurot.

Personalile toidukorra hind : 2,00 eurot + käibemaks.

Elva Gümnaasiumis tegutseb sihtasutuse poolt loodud koolikohvik, mis pakub lisatoitlustus võimalusi õpilastele ja kooli personalile. Kohvikus on müügil erinevad vahepalad (wrapid, võileivad, salatid) ja karastusjoogid. Samuti pakutakse päevapakkumuse raames koolitoidust erinevat toitu.

Haridusasutuste haldusteenused

Elva vald tellib sihtasutuselt haridusasutuste kinnistute, rajatiste, hoonete ja selles oleva inventari ning tehnosüsteemide haldamis- ja korrashoiuteenust.

Haldusteenuse hinnad Elva vallale on 1,45 eurot/m² ilma käibemaksuta. Hallatavat pinda kokku on 33971,3 m². Tulu haldusteenusest moodustas 592 920 eurot.

Finantstulemus ja investeeringud

Aruandeaastal tehti vallalt saadud sihtfinantseerimise toel investeeringuid põhivaradesse summas 5434 eurot ning väikevaradesse summas 7 267 eurot.

ELVA TEENUSED SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.