For more information:

JEVGENI KRIŠTAFOVITŠ FIE

Business media and news feed
?
Business media page visits - 270; followers - 1. Reviews - 0; Articles 4+ "Write an opinion on JEVGENI KRIŠTAFOVITŠ FIE!"

Eesti laste umbkeelsetesse koolidesse surumist võib takistada kohtuga

Tallinna linn peaks tagama kõikides koolides kvaliteetse riigikeelse õppe ja alles siis võib plaanida, et sinna läheksid õppima eesti kodukeelega lapsed. Õigus kvaliteetsele eestikeelsele haridusele tuleneb Põhiseadusest ja seda võib kaitsta kohtu abiga. The post Eesti laste umbkeelsetesse koolidesse surumist võib takistada kohtuga appeared first on Jevgeni Krištafovitš.

Read from original source krishtafovitsh.ee

Dropdown

all articles

Ainuüksi õllepudel käes ei saa olla kuidagi mõistuspäraselt seadusega karistatav

Leedus vastu võetud seadus, mis keelab autos kaassõitjal alkoholi tarbimise, tekitab mitmeid küsimärke. Kui kaasreisija ilmselgelt ei häiri auto juhtimist, siis
krishtafovitsh.ee

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.