For more information:

UNITED ASSET MANAGEMENT AS

Business media and news feed
?
Business media page visits - 986; followers - 151. Reviews - 4; Articles 5+ "Write an opinion on UNITED ASSET MANAGEMENT!"

Võlakirjade valimine on pool võitu. Kuidas neid saada, on iseküsimus

  Pärast võlakirjade väljalaskja prospekti, finantsseisundi ja riskide uurimist eraldab investor oma portfellis summa, et võlakirju märkida. Kõik need jõupingutused võivad aga osutuda asjatuks ning planeeritud summast vähemalt osa niisama seisma jääda, kirjutab Äripäev. Viimastel kuudel on pakutud Balti börsidel võlakirju tulvana. Tundub, et mida suurem valik, seda parem investori jaoks. Kuid iga emitent otsustab [...] The post Võlakirjade valimine on pool võitu. Kuidas neid saada, on iseküsimus appeared first on Redgate.

Read from original source redgatecapital.eu

Dropdown

all articles

Valeria Kiisk: see aasta on võlakirjade aasta

  Võlakirjaekspert ja Redgate Capitali partner Valeria Kiisk tegi Äripäeva „Investor Toomase tunnis“ puust ja punaseks kodubörsil avatud võlakirjapakkumiste ris
redgatecapital.eu

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.